Facebook Pixel Αυτά παίζουμε σήμερα και πάμε Ταμείο!
| 2014-08-19 18:13:00

Αυτά παίζουμε σήμερα και πάμε Ταμείο!

Αυτά παίζουμε σήμερα και πάμε Ταμείο!

Αν χθες το πρόγραμμα ήταν… βαρύ για Δευτέρα, για Τρίτη το σημερινό θυμίζει… βαρύ χειμώνα. Με πλούσιο μενού από προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, Σούπερ Καπ Ισπανίας και τη Β’ Βραζιλίας.

Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, η Λεβερκούζεν θεωρείται το πολύ μεγάλο φαβορί (1.80) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη. Το ίδιο ισχύει και με την Άρσεναλ (1.72) στην έδρα της Μπεσίκτας, ενώ λίγο καλύτερα πληρώνει ο άσος (1.85) της Νάπολι κόντρα στην Μπιλμπάο. Δεν αξίζει η νίκη της Σάλτσμπουργκ απέναντι στην Μάλμε λόγο απόδοσης, ενώ το τίτλο του φαβορί έχει η Στεάουα με αντίπαλο την Λουντογκόρετς.

Περνάμε στην Αγγλία και στην Τσάμπιονσιπ, όπου υπάρχει πλήρη αγωνιστική. Αρχή του πρωταθλήματος και σχεδόν κανένας άσος δεν δίνεται – σωστά – κάτω από 2.00. Η πιο χαμηλή απόδοση αφορά αυτόν της Ρέντινγκ (1.96) απέναντι στην Χάντερφιλντ. Φουλ πρόγραμμα και για την Α’ Αγγλίας, όπου και εκεί δεν μπορεί να προσδιοριστεί σπουδαίο φαβορί. Οι άσοι βεβαίως και δίνονται χαμηλότερα απ’ τα άλλα σημεία, αλλά εκεί δεν υπάρχει απόδοση κάτω από 2.10. Στο παράδειγμα της Ρέντινγκ νωρίτερα βρίσκεται η Γουόλσολ με το 2.18 απέναντι στην Γέοβιλ. Όσον αφορά την Β’ Αγγλίας που κάνει το πρόγραμμα να θυμίζει… Σάββατο, η κατάσταση είναι διαφορετική. Οι «μπουκ» έχουν διαβάσει δύο πολύ μεγάλα φαβορί, τα οποία θεωρούν πως έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Αυτός της Μπάρτον δίνεται στο 1.83 με αντίπαλο την Έξετερ και ο αντίστοιχος της Σριούσμπερι στο 1.89 κόντρα στην Άκριγκτον.

Για κλείσιμο το σημερινό πρόγραμμα έχει Σούπερ Καπ Ισπανίας και Β’ Βραζιλίας. Η Ρεάλ «παίζεται» μόλις στο 1,60 στο μεγάλο ντέρμπι με την Ατλέτικο, απόδοση πάρα πολύ χαμηλή για τα δεδομένα ενός τέτοιου ντέρμπι. Στην «χώρα του καφέ», όλοι σχεδόν οι γηπεδούχοι εκτός των Μπραγκαντίνο και Πορτογκέζα δίνονται ως ισχυρά φαβορί, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να «σπάσουν» αρκετά στηρίγματα ή φαινομενικά εύκολα σημεία.

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ

Μεγάλη κίνηση στις τάσεις δεν υπάρχει, ωστόσο, κινείται πτωτικά ο άσος (1.60) της Ρεάλ στο ντέρμπι με την Ατλέτικο. Σε άνοδο βρίσκεται αυτός της Λιντς (2.80) με αντίπαλο την Μπράιτον και έχει αξία, ενώ καθοδικά κινείται η νίκη της Κάρντιφ (2.42) στην αναμέτρηση με την Γουίγκαν. Άνοδος στο 2.20 για τον άσο της Νόργουιτς, πέφτει το διπλό της Πρέσον στο 2.22. Άνοδος για τον άσο της Μπέρτον στο 1.78. Καθοδική η τάση στο διπλό της Μπρέντφορντ (2.30). Στο 1.82 έπεσε το διπλό της Λεβερκούζεν και στο 1.86 πέφτει ο άσος της Νάπολι (1.86).

Πηγή: betpicks.eu

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags