Facebook Pixel Τι έκαναν Τζαβέλλας-Βίτορ και τα πήρε ο Άγγελος!
| 2014-08-20 12:00:00

Τι έκαναν Τζαβέλλας-Βίτορ και τα πήρε ο Άγγελος!

Τι έκαναν Τζαβέλλας-Βίτορ και τα πήρε ο Άγγελος!

ΦΟΒΕΡΑ πράγματα στον ΠΑΟΚ: Έγιναν άνω-κάτω για ένα τάκλιν και ένα ...κουντεπιέ! Ο τσαμπουκάς, η ατάκα και οι κλωτσιές στα αποδυτήρια. ΟΛΟ το παρασκήνιο ΜΟΝΟ εδώ...

Δεν μαζεύονται με τίποτα αυτά που έγιναν στον ΠΑΟΚ. Μιλάμε για απίστευτα σκηνικά. Γι΄ αυτό τρελάθηκε ο Αναστασιάδης και πέταξε από την ομάδα Τζαβέλλα και Βίτορ. Αφήστε που αυτό που ενόχλησε περισσότερο τον Άγγελο δεν ήταν τα δύο περιστατικά απειθαρχίας στην προπόνηση της Δευτέρας αλλά η διαρροή τους.

Ο προπονητής του Δικέφαλου θέτει συνέχεια θέμα στεγανών στα αποδυτήρια και δεν θεωρεί τυχαίο το γεγονός ότι έχουν "σκάσει" μαζεμένες διαρροές τις τελευταίες μέρες (είχε προηγηθεί το σκηνικό με τον Κλάους). Και επειδή το πρόβλημα φαίνεται να είναι εσωτερικό, ο Αναστασιάδης τράβηξε το σχοινί αποβάλλοντας τους δύο παίκτες και παίρνοντας ταυτόχρονα το ρίσκο να πάει με ένα κανονικό στόπερ στο Ζίμπρου.

Η κίνηση του Άγγελου δεν είχε να κάνει, δηλαδή, μόνο με την πειθαρχία που θέλει να επιβάλει στους ποδοσφαιριστές του. Ήταν και ένα "μήνυμα" προς όλους ότι στην ομάδα ισχύει ο δικός του "νόμος". Γιατί δεν είναι φυσιολογικό μια ομάδα να γίνεται άνω-κάτω για ένα σκληρό τάκλιν και ένα ...κουντεπιέ! Ναι, φίλε καρντάση, έτσι όπως σου το γράφει ο σκύλος είναι. Το δυνατό μαρκάρισμα του Τζιόλη στον Τζαβέλλα και ένα ...σουτ σε άσκηση προπόνησης του Βίτορ ήταν οι αιτίες που έγινε ο κακός χαμός στον Δικέφαλο.

Ο πρώτος ζήτησε συγγνώμη για τον τσαμπουκά που έκανε στον συμπαίκτη του και είχε ως αποτέλεσμα να τελειώσει πρόωρα η προπόνηση της Δευτέρας. Ο δεύτερος, όμως, επέμενε πως δεν έκανε κάτι και έλεγε στον κόουτς  ότι ήταν υπερβολικός και εμπαθής μαζί του. Το φοβερό, μάλιστα, ήταν ότι του το ΄πε κατάμουτρα ενώπιον των συμπαικτών του. "Έτσι σουτάρω, είναι η δύναμη της συνήθειας, γιατί να ζητήσω συγνώμη;", ήταν το επιχείρημα του Πορτογάλου στόπερ στην "κατηγορία" του Άγγελου ότι τον παράκουσε στην εντολή που είχε να σουτάρει με ...πλασέ.

Όπως ήταν φυσικό, στον Αναστασιάδη δεν άρεσε καθόλου που του αντιμίλησε ο παίκτης και τον έδιωξε με αποτέλεσμα ο Βίτορ να γίνει έξαλλος. Ο παίκτης αποχώρησε πετώντας τα παπούτσια του μπροστά σε όλους, ενώ κάτι παρόμοιο είχε κάνει και την προηγούμενη μέρα όταν κλωτσούσε ό,τι έβρισκε στα αποδυτήρια για να ξεσπάσει μετά τον τσακωμό με τον προπονητή του. Και την ώρα που γίνονται αυτές οι "ομορφιές" στον ΠΑΟΚ, υπάρχουν αρκετοί μέσα από τον σύλλογο που υποστηρίζουν ότι αν ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία στην ομάδα, ο Βίτορ δεν θα αντιδρούσε έτσι. Ε, δεν έχει κι άδικο εδώ που τα λέμε...

ΣΚΑΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ στον ΠΑΟΚ, σου αποκάλυψε ΠΡΩΤΟΣ ο SportDog. Διάβασε ΕΔΩ  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags