Facebook Pixel Ζορίστηκε, αλλά είχε Ντιέγκο Κόστα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2014-08-23 18:53:00

Ζορίστηκε, αλλά είχε Ντιέγκο Κόστα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζορίστηκε, αλλά είχε Ντιέγκο Κόστα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Ισπανό επιθετικό να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Τσέλσι επικράτησε δύσκολα με 2-0 της νεοφώτιστης Λέστερ και διπλασίασε τις νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα της Premier League. Νίκες για Γουέστ Χαμ και Σουόνσι, ισοπαλία ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Γουέστ Μπρόμιτς.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο τα βρήκε σκούρα σχεδόν για μία ώρα παιχνιδιού από την Λέστερ, ωστόσο ο Ντιέγκο Κόστα φαίνεται πως κάνει απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για πάρτη του από πολύ νωρίς.

Ο πρώην επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε το 1-0 στο 63', ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια και ασίστ του Ιβάνοβιτς από τα δεξιά. Οι "αλεπούδες" θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί στο ματς, αλλά είδαν τον Κουρτουά να κάνει καίριες επεμβάσεις και να κρατάει το μηδέν για την εστία του.

Ο έταιρος τερματοφύλακας του αγώνα, ο Σμάιχελ της Λέστερ, ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση πραγματοποιώντας απίστευτες αποκρούσεις μέχρι να δεχθεί το πρώτο τέρμα από τους "μπλε". Οι τελευταίοι σφράγισαν το δεύτερο τρίποντο της σεζόν με γκολ του Αζάρ στο 77'.

Νίκες για Γουέστ Χαμ και Σουόνσι, ισοπαλία στο "Σεντ Μέρι"

Μια εντυπωσιακή Γουέστ Χαμ ξεπέρασε με τριάρα επί της Κρίσταλ Πάλας την ήττα της πρεμιέρας από την Τότεναμ. Τα "σφυριά" πήραν τη νίκη με γκολ των Ζάρατε, Ντάουνινγκ και Κόουλ. Το γκολ της τιμής για την Πάλας σημείωσε ο Σαμάκ.

Δύο στα δύο για την Σουόνσι που μετά το διπλό επί της Γιουνάιτεντ επικράτησε με 1-0 της Μπέρνλι στην έδρα της. Σκόρερ ο Ντάιερ στο 23'.

Τέλος, τίποτα το ιδιαίτερο στο "Σεντ Μέρι" ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Γουέστ Μπρόμιτς που έμειναν στο 0-0.

Το γκολ του Ντιέγκο Κόστα:



Το γκολ του Αζάρ:


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags