Facebook Pixel Θρίλερ με Αραούχο! Γιατί σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις, «άκυρο» της Λας Πάλμας και στον παίκτη
| 2017-08-30 17:12:00

Θρίλερ με Αραούχο! Γιατί σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις, «άκυρο» της Λας Πάλμας και στον παίκτη

Θρίλερ με Αραούχο! Γιατί σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις, «άκυρο» της Λας Πάλμας και στον παίκτη

Ανατροπή υπάρχει την τελευταία ώρα στη μεγάλη μεταγραφή που κυνηγάει η ΑΕΚ. Ποιο είναι το κόλπο που προσπάθησε να κάνει ο Αργεντινός, αλλά δεν τα κατάφερε!

Σε ένα απίστευτο θρίλερ εξελίσσεται πλέον η μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, καθώς μπορεί μέχρι το πρωί της Τετάρτης να θεωρούνταν σίγουρη, ωστόσο την τελευταία ώρα οι διαπραγματεύσεις έχουν «παγώσει».

Η Ένωση τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη και συζητάει τις τελευταίες δύο μέρες με την Λας Πάλμας για τον τρόπο που θα τον κάνει δικό της, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει θετική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις. Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν είτε να αγοράσουν ένα ποσοστό είτε να τον φέρουν ως δανεικό, με οψιόν αγοράς όμως για το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτή τη στιγμή όμως, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας δεν συζητάει καμία από τις δύο προτάσεις και δέχεται να δώσει τον Αραούχο μόνο ως δανεικό για έναν χρόνο και χωρίς οψιόν αγοράς. Μάλιστα, δεν… ακούει κανέναν, ούτε τον ίδιο τον παίκτη!

Μόλις κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι οι συζητήσεις «πάγωσαν», ο Αραούχο επικοινώνησε με τον Μιγκέλ Ραμίρεθ και του ζήτησε να τον αφήσει να πάει στην ΑΕΚ, ωστόσο το «αφεντικό» της Λας Πάλμας του ξεκαθάρισε ότι θα τον δώσει στην Ένωση μόνο ως δανεικό για έναν χρόνο και αυτό ως… χατίρι στον ίδιο!

Όλα πλέον κρέμονται σε μία λεπτή γραμμή και περιμένουμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των δύο πλευρών. Στην ΑΕΚ εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και ίσως εντός της ημέρας, επιστρέψουν με νέα πρόταση…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags