Facebook Pixel Sportdog.gr | Σοκάρει η κατάθεση της 24χρονης που κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση από παίκτες της Βέλεζ
| 2024-03-19 10:21:00

Σοκάρει η κατάθεση της 24χρονης που κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση από παίκτες της Βέλεζ

Sportdog Team
Σοκάρει η κατάθεση της 24χρονης που κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση από παίκτες της Βέλεζ

Συγκλονίζουν τα όσα κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα για την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε.

Σοκ προκαλεί η κατάθεση της 24χρονης κοπέλας για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε από τέσσερις παίκτες της Βέλεζ Σάρσφιλντ και συγκεκριμένα τους Αμπιέλ Οσόριο, Χοσέ Φλορεντίν, Μπράιαν Κουφρέ και Σεμπάστιαν Σόσα.

Σύμφωνα με την κατάθεση, η νεαρή κοπέλα πήγε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή της αργεντίνικης ομάδας με την θέλησή της καθώς ήθελε να συναντηθεί με τον Σόσα με τον οποίον είχαν γνωριστεί μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων στα Social Media.

Όπως υποστήριξε, ωστόσο στο δωμάτιο δεν ήταν μόνο ο Σόσα αλλά ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές της Βέλεζ κατονομάζοντας τους Οσόριο, Φλορεντίν και Κουφρέ αναφέροντας ότι ήπιε μερικές μπύρες, ενώ της έδωσαν και Φερνέτ, το οποίο είναι ένα ιταλικό αλκοολούχο ποτό.

Η 24χρονη, που εργάζεται ως δημοσιογράφος, ανέφερε επίσης ότι αισθάνθηκε ζαλάδα και ξάπλωσε στο κρεβάτι, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι τέσσερις ποδοσφαιριστές της Βέλεζ κακοποιώντας την σεξουαλικά, ενώ όταν συνήλθε κάλεσε ταξί και επέστρεψε σπίτι της.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στην Αργεντινή, οι τέσσερις ποδοσφαιριστές της Βέλεζ που κατηγορούνται για τη σεξουαλική επίθεση συνελήφθησαν και ναμένεται να μείνουν υπό κράτηση μέχρι η αρμόδια δικαστής να κρίνει αν μπορούν να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. 

Η διοίκηση της Βέλεζ, όπου αγωνίζονται οι τέσσερις ποδοσφαιριστές, έδωσε στην δημοσιότητα το ακόλουθο δελτίο Τύπου πριν από μερικές ημέρες: «Ο σύλλογος έλαβε γνώση της καταγγελίας για σεξουαλική κακοποίηση που υποβλήθηκε στην Εισαγγελική Μονάδα Εγκλημάτων κατά της Σεξουαλικής Ακεραιότητας της επαρχίας Τουκουμάν στις 6 Μαρτίου αυτού του έτους, στην οποία εμπλέκονται τέσσερις παίκτες της επαγγελματικής μας ομάδας. 

Δεδομένης της σοβαρότητας της καταγγελίας, το Διοικητικό Συμβούλιο τέθηκε αμέσως στη διάθεση του δικαστή του Τουκουμάν για να παράσχει όλες τις σχετικές πληροφορίες και στοιχεία προκειμένου να μπορέσει να συμβάλει στην έρευνα και την διαλεύκανση του θέματος, αλλά και την απόδοση ευθυνών. Ομοίως, στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου δράσης του συλλόγου σε περιπτώσεις βίας λόγω φύλου, αποφασίσθηκε προληπτικά ο αποκλεισμός των τεσσάρων ποδοσφαιριστών από τις δραστηριότητες της ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags