Facebook Pixel Για αυτούς τους δύο λόγους ήθελε ο Μπέκαμ τον Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι
| 2024-03-19 10:35:00

Αποκαλύφθηκε! Για αυτούς τους δύο λόγους ήθελε ο Μπέκαμ τον Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Sportdog Team
Αποκαλύφθηκε! Για αυτούς τους δύο λόγους ήθελε ο Μπέκαμ τον Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Ο πρώτος λόγος που η Ίντερ Μαϊάμι απέκτησε τον Λιονέλ Μέσι ήταν για να έχει τον καλύτερο παίκτη του κόσμου στο ρόστερ της. Ο δεύτερος και εξίσου σημαντικός μπορείτε να φανταστείτε ποιος είναι;

Τον αντίκτυπο που είχε σε όλη την Αμερική η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στο MLS το έχουμε καταλάβει. Με το πρώτο που πάτησε το πόδι του στην άλλη μεριά του Ατλαντικού τα φώτα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου στράφηκαν εκεί. Τα εισιτήρια εξαφανίζονται σε κάθε παιχνίδι της Ίντερ Μαϊάμι, είτε παίζει εντός, είτε αγωνίζεται εκτός έδρας. Διασημότητες ξαφνικά απέκτησαν ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο στην Αμερική και παίκτες παγκόσμιας εμβέλειας γύρισαν την πλάτη στην Ευρώπη και στα πετροδόλαρα των σεΐχηδων.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ υπήρξε ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, αλλά πλέον ίσως να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των παραγόντων. Ο Άγγλος κατάφερε να πείσει τον, κατά πολλούς, GOAT του αθλήματος να αφήσει πίσω το όνειρο της επιστροφής στην ομάδα της καρδιάς του και στην πόλη που τον λατρεύει ως Θεό, για να μετακομίσει στο Μαϊάμι.

Διαβάστε το θέμα για τον Λιονέλ Μέσι στο novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags