Facebook Pixel Sportdog.gr | Έμεινε στη Λεβερκούζεν για τη... Ρεάλ ο Τσάμπι Αλόνσο!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-29 15:50:00

Έμεινε στη Λεβερκούζεν για τη... Ρεάλ ο Τσάμπι Αλόνσο!

Sportdog Team
Έμεινε στη Λεβερκούζεν για τη... Ρεάλ ο Τσάμπι Αλόνσο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης σχεδιάζει να αποκτήσει τον Τσάμπι Αλόνσο το 2025!

Ο Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε και επίσημα την παραμονή του στη Λεβερκούζεν και τη νέα σεζόν, παρά τις προτάσεις από Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ. 

Ο Ισπανός τεχνικός επιβεβαίωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Χόφενχαϊμ για τη Bundesliga ότι θα παραμείνει στη Λεβερκούζεν και τη νέα χρονιά.

«Αυτή τη στιγμή είναι το σωστό μέρος για μένα να αναπτυχθώ σαν προπονητής. Είμαι νέος προπονητής. Θέλω να ευχαριστήσεω τη διοίκηση. Ο σύλλογος υπήρξε υποστηρικτός και νιώθω σεβασμό από όλους», ανέφερε ο Βάσκος.

Η απόρριψη της Λίβερπουλ και της Μπάγερν και η παραμονή στο Λεβερκούζεν θα τον έφερνε πιο κοντά στη Μαδρίτη, αφού ο Αντσελότι ανανέωσε μέχρι το 2026, με ρήτρα αποχώρησης σε ένα χρόνο.

Ο Τσάμπι Αλόνσο έχει γίνει ένας από τους πιο περιζήτητους προπονητές της αγοράς. Η εξαιρετική του σεζόν στη Λεβερκούζεν τον ανέδειξε ως τον μοντέρνο προπονητή στην ευρωπαϊκή αγορά και δύο σύλλογοι τον είχαν προσεγγίσει για να τον υπογράψουν αυτόν τον Ιούνιο. Η Λίβερπουλ και η Μπάγερν έκαναν προσφορές για την πρόσληψή του, αλλά ο Τσάμπι Αλόνσο θα μπορούσε να είχε ήδη αποφασίσει να μείνει στην τωρινή του ομάδα για έναν ακόμη χρόνο.

Και στο βάθος Ρεάλ

Σύμφωνα με το «ESPN», αυτή η στρατηγική στοχεύει σε μια πιθανή υπογραφή με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2025 για να αντικαταστήσει τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της «Βασίλισσας».

Ο Τσάμπι Αλόνσο δεν ήθελε να μιλήσει για το μέλλον του μέχρι να πετύχει τους στόχους της φετινής σεζόν και γνωρίζει πως θα ήταν ο νούμερο ένα υποψήφιος  στόχος για να υπογράψει στη Ρεάλ με ένα πρότζεκτ γεμάτο νεαρούς παίκτες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags