Facebook Pixel Τζουντ Μπέλιγχαμ: Με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ θα μπει σε μια ειδική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-20 14:20:00

Ο Μπέλιγχαμ και η «λίστα των 52» - Τι θέλει ο Άγγλος από τη Ρεάλ Μαδρίτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Ο διεθνής επιθετικός θα κάνει ντεμπούτο απόψε με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να αυξήσει τον αριθμό σε μια «χρυσή» λίστα της ισπανικής ομάδας.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έγινε παίκτης της «Βασίλισσας» το περασμένο καλοκαίρι υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2029 και έτσι άφησε την Γερμανία και τη Ντόρτμουντ για την Ισπανίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της Άγγλο ποδοσφαιριστή από το 2007 και από τις πρώτες εμφανίσεις του φαίνεται πως δεν θα το μετανιώσει καθόλου. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έχει εξελιχθεί σε σούπερ ήρωα της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι και σήμερα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τους μερένγκες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Μπέλιγχαμ έχει φυσικά στόχο να κατακτήσει το Champions League και υπάρχουν 52 παίκτες που έχουν ανακηρυχθεί πρωταθλητές Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2013 μέχρι και σήμερα. Σε αυτή τη λίστα θέλει να μπει και ο Άγγλος σούπερ σταρ. Και δεν είναι μόνος του, αφού  νεοφερμένοι στη «Βασίλισσα» είναι οι Χοσέλου, Φραν Γκαρθία, Μπραχίμ, Γκιουλέρ, αλλά και ο Κέπα, αλλά ο Ισπανός πορτιέρο έχει σηκώσει το τρόπαιο με την Τσέλσι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ομάδα εγγύση για το πολυπόθητο τίτλο, αφού σπανίως παίκτης έφυγε από τη λευκή ομάδα τα τελευταία χρόνια και δεν είχε σηκώσει πρώτα το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να υπάρχει ένας συνδυασμός κακής τύχης και πολύ λίγου χρόνου στο κλαμπ. Αυτό συνέβη σε πέντε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έφυγαν από το 2013 και μετά. Ο λόγος για τους Τσιτσαρίτο, Λούκας Σίλβα, Όντεγκααρντ, Ρεγκιγιόν και Αρεόλα.

Εκτός από τους νεοφερμένους, υπάρχουν και κάποιοι παλιοί που θέλουν να μπουν στη «λίστα των 52» και είναι οι Τσουαμενί, Ρούντιγκερ, οι οποίοι πηγαίνουν για τη δεύτερη προσπάθειά τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags