Facebook Pixel Γνώριμοι διαιτητές στις ρεβάνς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Conference League
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-17 08:14:00

Γνώριμοι διαιτητές στις ρεβάνς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Conference League

Sportdog Team
Γνώριμοι διαιτητές στις ρεβάνς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Conference League

Η UEFA γνωστοποίησε τους διαιτητές των ρεβάνς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ με Φενέρμπαχτσε και Μπριζ, αντίστοιχα.

Όσον αφορά το ματς της Κωνσταντινούπολης ανάμεσα στη Φενέρ και τον Ολυμπιακό, θα το διευθύνει ο πολύ γνωστός διαιτητής Τομπίας Στίλερ, ο οποίος πρόσφατα διηύθυνε το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στα playoffs.

Ο διαιτητής από τη Γερμανία έχει αναλάβει αρκετά ελληνικά ματς. Είχε βρεθεί στο περσινό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ των playoffs, που είχε λήξει 4-0 για την Ένωση! Είχε διευθύνει, επίσης, το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (18/10/20) στο ΟΑΚΑ, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1 (23/2/20), όπως και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (17/2/19).

Στο πλευρό του θα έχει για βοηθούς τους Κρίστιαν Γκίτελμαν και Μαρκ Μπορς και, 4ος θα είναι ο Ντάνιελ Σλάγκερ, ενώ στο VAR ο Κρίστιαν Ντίνγκερτ.

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μπριζ, θα το διευθύνει ο Ιταλός Νταβίντε Μάσα, με βοηθούς τους Φιλίπο Μέλι, Στέφανο Αλάσιο, 4ος θα είναι ο Μάρκο Ντι Μπέλλο και στο VAR ο Αλεσάντρο Ντι Πάολο.

Ο Ιταλός ελίτ ρέφερι είχε σφυρίξει το περσινό επεισοδιακό ντέρμπι των playoffs της Stoiximan Super League Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-3. Μάλιστα, στο φύλλο αγώνα είχε γράψει πως δέχθηκε χτύπημα στα γεννητικά όργανα, χωρίς να καταλάβει από ποιον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει τώρα με Έλληνα ο Ολυμπιακός για αντι-Ορτέγκα - Απόφαση Μεντιλίμπαρ, βρήκε και… νέο Ερνάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags