Facebook Pixel "Η πιθανή έκπληξη Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-17 14:45:00

"Η πιθανή έκπληξη Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό και το 21/22 της Φενέρ"

Sportdog Team
"Η πιθανή έκπληξη Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό και το 21/22 της Φενέρ"

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στις σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη για τα προημιτελικά του Conference League μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην προετοιμασία των Πειραιωτών και είπε για την ενδεκάδα ότι θεωρητικά «παίζουν» τρεις παίκτες (Όρτα, Γιόβετιτς, Μασούρας) για δύο θέσεις, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει έκπληξη τελευταία στιγμή από τον Μεντιλίμπαρ.

Για τη Φενέρμπαχτσε είπε ότι, όπως προκύπτει από την Τουρκία, αυτήν τη φορά θα παίξουν από την αρχή οι τρεις (Φέρντι, Φρεντ, Γικσέκ), οι οποίοι μπήκαν αλλαγή στο πρώτο ματς και έκαναν τη διαφορά. Όπως και ότι μάλλον ο βασικός δεξιός στόπερ Τζικού θα μείνει στον πάγκο, προερχόμενο από τραυματισμό. Οπότε Μπεκάο και Σουγιουντσού θα είναι βασικοί.

Για τη Φενέρ είπε ότι 22 φορές έχει χάσει σε πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας σε παρτίδα νοκ άουτ, όπως τώρα στο Φάληρο, μετρώντας 21 αποκλεισμούς και μόλις μία πρόκριση τη σεζόν 1998-99, με την Γκέτεμποργκ (1-2, 1-0) με το εκτός έδρας γκολ.

Ακούστε τι είπε για τον Γερμανό διαιτητή Στίλερ και την Κ-23 που την Παρασκευή παίζει ημιτελικό με τη Ναντ για το Youth League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags