Facebook Pixel Αυτό πρέπει να κάνει ο Μάντζιος ενόψει τελικού με ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-09 22:35:00

Αυτό πρέπει να κάνει ο Μάντζιος ενόψει τελικού με ΠΑΟ - "Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την κατάκτηση"

Sportdog Team

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Κίτρινων όπου αναφέρθηκε στον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο το Τριφύλλι.

Δημήτρης Σίτσας: «Πρέπει ο Άρης να δει τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού για να παρουσιαστεί πανέτοιμος στον τελικό», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Κίτρινων ενόψει του μεγάλου ραντεβού της ομάδας για το Κύπελλο.

«Κάναμε το Μαρόκο και τις επόμενες μέρες θα είναι σε λειτουργία. Το μεγάλο στοίχημα είναι να κάνουμε το μεγάλο γήπεδο πάνω από τον Περιφερειακό. Θα υπάρχει ένα γήπεδο που θα εκπροσωπεί έναν μεγάλο Δήμο και εκτός αυτού σωματεία με ιστορία όπως ο Αγροτικός Αστέρας, τώρα η ΑΕ Ευόσμου, ο Οδυσσέας Κορδελιού θα πρέπει να έχουν ένα τέτοιο γήπεδο. Εμείς δεν χωράμε άλλο στον Δήμο, καθώς έχουμε 30.000 παιδιά σε τρία γήπεδα.

'Ο Άρης παίζει μόνο για το γόητρο και το χθεσινό ντέρμπι ήταν ένα τεστ για τον προπονητή μας για το τι θα αντιμετωπίσει στον τελικό. Μέχρι εκείνο το παιχνίδι πρέπει να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό και πως θα πάρουμε το Κύπελλο. Γιατί δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου. Ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο αυτό περνάει στους ποδοσφαιριστές όπου δείχνουν μια διαφορετική προσέγγιση σε αυτά τα παιχνίδια των πλέι οφ. Πρέπει ο Άρης να δει τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού για να παρουσιαστεί πανέτοιμος στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου», είπε ο Δημήτρης Σίτσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό… αρπάχτηκαν Λουτσέσκου και Αλμέιδα - "Δεν με σεβάστηκες, απαράδεκτο" - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags