Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Γι’ αυτό… αρπάχτηκαν Λουτσέσκου και Αλμέιδα
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-08 20:40:00

Γι’ αυτό… αρπάχτηκαν Λουτσέσκου και Αλμέιδα - "Δεν με σεβάστηκες, απαράδεκτο" - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Του Αδέσποτου
Γι’ αυτό… αρπάχτηκαν Λουτσέσκου και Αλμέιδα - "Δεν με σεβάστηκες, απαράδεκτο" - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Τι συνέβη πριν την σέντρα και πώς ξεκίνησαν όλα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει ποιος ήταν ο λόγος της παρεξήγησης και όλα όσα ειπώθηκαν μεταξύ των δύο προπονητών των Δικεφάλων.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 σε ένα συναρπαστικό ντέρμπι με δραματικό φινάλε στην OPAP Arena. Αν και το ματς ήταν ντέρμπι κορυφής και ιδιαιτέρως κρίσιμο για τη συνέχεια, τα... αίματα δεν άναψαν παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις μεταξύ των παικτών. Αντιθέτως ήταν οι δύο προπονητές αυτοί που άναψαν τη μεγαλύτερη σπίθα έντασης, με τη μεταξύ τους "αψιμαχία" μετά τη λήξη.

Τί συνέβη μεταξύ Ματίας Αλμέιδα και Ραζβάν Λουτσέσκου; Ο Ευάγγελος Μίχος έδωσε την απάντηση με αποκλειστικό ρεπορτάζ του στον αέρα του "Ελλάδα Sports 94,3". Η εξήγηση για το περιστατικό έγκειται στο τι συνέβη πριν την έναρξη του αγώνα, κάνοντας τον Αλμέιδα να αισθανθεί προσβεβλημένος, αν και το όλο σκηνικό οφείλεται μόνο σε μία παρεξήγηση!

 

Πριν οι δύο ομάδες βγουν στον αγωνιστικό χώρο για τη σέντρα, ο προπονητής της ΑΕΚ κατευθύνθηκε προς τον πάγκο του ΠΑΟΚ και περίμενε τον Λουτσέσκου ώστε να τον χαιρετήσει. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν εμφανίστηκε, ο Αλμέιδα τον περίμενε για περίπου ένα λεπτό και εν συνεχεία έφυγε.

Ο Λουτσέσκου από την πλευρά του, όλο αυτό το διάστημα δεν είχε βγει ακόμα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά βρισκόταν ακόμα στα αποδυτήρια μαζί με τους παίκτες του. Όταν βγήκε από τη φυσούνα ο προπονητής του Δικεφάλου είδε τον Αλμέιδα να μιλά με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και δεν πήγε να τον χαιρετήσει.

Ο Αργεντίνος τεχνικός εξέλαβε την κίνηση του αντίπαλου τεχνικού ως έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του. Έτσι, όταν ο Λουτσέσκου τον πλησίασε για να τον χαιρετήσει μετά τη λήξη, ο Αλμέιδα δεν το δέχθηκε και του έλεγε χαρακτηριστικά πως "Δεν με σεβάστηκες, δεν με σεβάστηκες, απαράδεκτο". Όσο κι αν ο Λουτσέσκου προσπαθούσε να του εξηγήσει τι συνέβη, ο τεχνικός της Ένωσης ήταν σε έντονη συναισθηματική φόρτιση και συνέχισε να του λέει "Δεν με σεβάστηκες", προτού αποσυρθεί στη φυσούνα.

Αμέσως μετά, ο Λουτσέσκου έστειλε τον Χρήστο Καρυπίδη στον διερμηνέα του Αλμέιδα προκειμένου να του εξηγήσει τι συνέβη και πώς οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στην παρεξήγηση. Δεν ξέρουμε αν το θέμα έληξε, πάντως ο Ρουμάνος στη συνέντευξη Τύπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλμέιδα και είπε ότι ήταν ο καλύτερος προπονητής στον πάγκο της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το είχε υποσχεθεί ο Λουτσέσκου σε... Αλμέιδα - Το φοβήθηκε η ΑΕΚ - Έξαλλος ο Ιωαννίδης με Μάντζιο (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags