Facebook Pixel Τότε κρίνονται όλα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-15 17:58:00

Τότε κρίνονται όλα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Sportdog Team
Τότε κρίνονται όλα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Η αγγλική ομάδα αναμένει τις εξελίξεις και τις οριστικές αποφάσεις για την έφεση που κατέθεσε στην Premier League, από την οποία θα εξαρτηθεί εν πολλοίς το μέλλον της στην κατηγορία

Η Νότιγχαμ Φόρεστ, τιμωρήθηκε με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών την Δευτέρα (18/03) και, όπως ήταν αναμενόμενο, άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Όπως αναφέρουν  οι κανόνες οικονομικής βιωσιμότητας της αγγλικής λίγκας, μια ομάδα δεν μπορεί να παρουσιάσει απώλειες μεγαλύτερες από 130 εκατ. ευρώ σε βάθος τριετίας. Όπως αναφέρει η Τimes, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει ξεπεράσει αυτό το όριο κατά 40 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, η τιμωρία που προβλέπεται για πόσο τέτοιου ύψους, είναι 6 βαθμοί και όχι 4, όμως η ανεξάρτητη επιτροπή έκρινε πως ο σύλλογος είχε «εξαιρετική συνεργασία» και έτσι αποφασίστηκε η ποινή των τεσσάρων βαθμών. Παρόλα αυτά στην Νότιγχαμ θεώρησαν υπερβολική την ποινή και κατέθεσαν έφεση με ελπίζοντας σε αλλαγή της απόφασης.

Αυτή τη στιγμή, η Νότιγχαμ έχει 26 βαθμούς, είναι στη 17η θέση και βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε τον… νέο Ελ Κααμπί ο Ολυμπιακός - 24 γκολ σε 23 ματς, χτυπάει πρωτάθλημα - "Κυνηγός" των 6 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags