Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ματ" σε όλα τα μέτωπα από Σαββίδη - Ζητάει πάνω από 30 εκατ. για δύο βασικούς του - "Τρέλα" στη Μίλαν!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-08 10:46:00

"Ματ" σε όλα τα μέτωπα από Σαββίδη - Ζητάει πάνω από 30 εκατ. για δύο βασικούς του - "Τρέλα" στη Μίλαν!

Sportdog Team
"Ματ" σε όλα τα μέτωπα από Σαββίδη - Ζητάει πάνω από 30 εκατ. για δύο βασικούς του - "Τρέλα" στη Μίλαν!

Οι εμφανίσεις τους έχουν εκτοξεύσει τις μετοχές τους στον ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι διοικούντες τον Δικέφαλο του Βορρά.

Έντονο ενδιαφέρον για τους Ντομινίκ Κοτάρσκι και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη έδειξαν άνθρωποι της Μίλαν και της Τορίνο, που βρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην Τούμπα για να δουν από κοντά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Όπως σημειώνει σήμερα η Live Sport, στον Δικέφαλο γνωρίζουν πολύ καλά, πως παράλληλα με την πρόοδο της ομάδας, είναι δεδομένο πως θα αυξηθεί και το ενδιαφέρον για τους ποδοσφαιριστές της, κάτι που δεν τους αφήνει απροετοίμαστους.

 

Μάλιστα, έχουν φροντίσει να στείλουν το μήνυμά τους προς κάθε ενδιαφερόμενο, για τους Κοτάρσκι και Κουλιεράκη, τονίζοντας πως «πάνω από 15 εκατ. ευρώ κοστολογείται ο κάθε παίκτης, αλλά προς το παρόν δεν παραχωρείται κάποιος από τους δύο».

Παράλληλα, θα υπάρξουν συζητήσεις για αναπροσαρμογή συμβολαίων ή ανανεώσεις, όπως συνέβη και με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που συμφώνησε να παραμείνει στην Τούμπα μέχρι το 2027, ενώ την ίδια ώρα και το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια βρίσκεται στα "μπλοκάκια" μεγάλων συλλόγων του εξωτερικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέλα" Σαββίδη για νέο ΠΑΟΚ - Μίλησε στα αποδυτήρια με μεταφραστή Οζντόεφ - Τελεσίγραφο για Νέα Τούμπα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags