ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό πεντακάθαρα και δίκαια με 2-0 στην Τούμπα την Κυριακή, χωρίς να έχει αγωνιστικές απώλειες, αφού ούτε κάρτα πήρε κάποιος απο όσους ήταν στο όριο, αλλά δεν υπήρχε και κάποιος τραυματισμός σε ένα παιχνίδι με αρκετές δυνατές μονομαχίες.

Παρόλα αυτά τα θετικά, το γεγονός ότι πήραν κάρτα στο ντερμπι της Κυριακής ο Στέφαν Σβαμπ, Μπράντον Τόμας και Κιρίλ Ντεσπόντοφ, σημαίνει ότι ο Δικέφαλος έχει συνολικά έξθ παίκτες στο όριο της ποινής για μια αγωνιστική!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε περίπτωση που δει μια κίτρινη κάρτα ενας από τους Μπάμπα Ράχμαν, Γιόνι Ότο, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, συν τους τρεις προαναφερθέντες (Σβαμπ, Μπράντον, Ντεσπόντοφ) θα χάσουν το ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», που ανάλογα και με την εξέλιξη των αγώνων της Τετάρτης, ενδεχομένως να κρίνει και την κατάκτηση του τίτλου για τον ΠΑΟΚ.

Θα χρειαστεί προσοχή και ποδοσφαιρική… επαγρύπνηση για τους έξι παίκτες του Δικεφάλου που βρίσκονται στο όριο της ποινής για μια αγωνιστική προκειμέν0υ να μην λείψουν από ένα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που ίσως να ειναι πολύ σημαντικό για τους «ασπρόμαυρους».

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν μένουν ούτε με Ευρωπαϊκό στον Ολυμπιακό - Δύο "τέλειωσαν", μήνυμα Όρτα!