Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρελή αγωνία στον ΠΑΟ - Βασικός κάνει αγώνα δρόμου για ΑΕΚ - "Μπαίνει" αποστολή ο Μαουρίσιο
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-22 14:24:00

Τρελή αγωνία στον ΠΑΟ - Βασικός κάνει αγώνα δρόμου για ΑΕΚ - "Μπαίνει" αποστολή ο Μαουρίσιο

Sportdog Team
Τρελή αγωνία στον ΠΑΟ - Βασικός κάνει αγώνα δρόμου για ΑΕΚ - "Μπαίνει" αποστολή ο Μαουρίσιο

Σε... αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς περιμένει ξένο άσο του να δει αν θα μπορέσει να είναι ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός: Αγώνα δρόμου για να προλάβει να δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ κάνει ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Ο Αργεντίνος άσος του Τριφυλλιού νιώθει βαρύ τον τετρακέφαλό του, ύστερα από ένα πρόβλημα που αποκόμισε από το ματς με τον Παναιτωλικό, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Κυριακής να είναι αμφίβολη.

Τόσο σήμερα όπως και τις επόμενες μέρες ο "Βίγια" θα κάνει το δικό του πρόγραμμα και θα... τρέξει, προκειμένου να προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής.

Την ίδια στιγμή, ο Μαουρίσιο που έκανε και αυτός ατομικό πρόγραμμα σήμερα, αναμένεται να μπει στις προπονήσεις τις επόμενες μέρες και να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Μετά το ρεπό των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία του Τριφυλλιού για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Στο πρόγραμμα προπόνησης δόθηκε έμφαση στη φυσική κατάσταση ενώ στο τελευταίο κομμάτι οι Πράσινοι έπαιξαν στο μισό γήπεδο με περιορισμούς.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, θεραπεία οι Λούντκβιστ, Μακέντα και αποφόρτιση ο Σιδεράς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags