Facebook Pixel Μένιος Σακελλαρόπουλος: ’’Έγινα αντιπαθής λόγω ΠΑΟ - Να καταλάβετε ότι ομάδα δεν αλλάζεις!’’ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-10 19:45:00

Ατάκες Σακελλαρόπουλου: ’’Έγινα αντιπαθής λόγω ΠΑΟ - Να καταλάβετε ότι ομάδα δεν αλλάζεις!’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατάκες Σακελλαρόπουλου: ’’Έγινα αντιπαθής λόγω ΠΑΟ - Να καταλάβετε ότι ομάδα δεν αλλάζεις!’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού μίλησε για τη σχέση του με το Τριφύλλι και εξήγησε τι δεν κατανοεί ο κόσμος που τον κράζει.

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος έχει συνδέσει το όνομά του με τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στη σχέση του με την ομάδα. Αποκάλυψε πως παρότι πήγαινε σε σχολείο του Πειραιά, ήταν υποστηρικτής των πράσινων και αποκάλυψε ένα περιστατικό με οπαδό της ομάδας σε έναν... φούρνο.

Απόσπασμα από τα όσα ανέφερε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά»:

«Έγινα αντιπαθής λόγω ομάδας! Έμπλεξα πολύ στην ζωή μου, διότι δεν μπορώ να το κρύψω, και δεν υπάρχει και λόγος, εγώ ήμουν πάντα Παναθηναϊκός. Πάντα! Κανένας άλλος δεν ήταν Παναθηναϊκός στο σπίτι. Ήμουν αντιδραστικός στο σχολείο. Πηγαίνοντας σε σχολείο του Πειραιά, από τα 30 παιδιά της τάξης τα 28 ήταν Ολυμπιακοί, ένας Εθνικός και ένας μπορεί να ήταν ΑΕΚ.

Εγώ έλεγα ότι δεν είμαι μαζί σας, γιατί δεν είναι τα πράγματα όπως τα βλέπετε. Έκανα το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού πάρα πολλά χρόνια και στην συνέχεια πήγα στο MEGA, το οποίο για γνωστούς λόγους θεωρείται από τους Παναθηναϊκούς ένα αντίπαλο δέος. Και άρχισαν να με κυνηγάνε οι Παναθηναϊκοί!

Δεν καταλαβαίνουν, και αυτό με ενοχλεί πάρα πολύ, ότι το πιο ιερό πράγμα στον άνθρωπο μετά την οικογένειά του, είναι η δουλειά. Είναι ένα ιερό πράγμα. Δεν άλλαξα απόψεις φυσικά. Εσείς οι γυναίκες δεν μπορείτε να καταλάβετε ένα πράγμα. Αλλάζεις σπίτι, χώρα, πόλη, γειτονιά, κόμμα, ιδεολογία, γυναίκα, ομάδα δεν αλλάζεις!

Δεν το καταλαβάινουν οι απ’ έξω. Έχω πάει να πάρω ψωμί για άλλους και μου κάνει επίθεση σφοδρή μέσα στον φούρνο. Και του λέω “άκου αδερφέ, πάρε με εσύ στην δουλειά σου αύριο κι εγώ τα παρατάω κι έρχομαι”. Όταν έκλεισε το MEGA, κανείς δεν ήρθε να με ρωτήσει αν είμαι καλά, αν θέλω δουλειά.

Σε μια νύχτα βγήκε η πρίζα, σκοτάδι, σοκ και δέος. Το μεγάλο παιχνίδι φοιτητής στο Μαθηματικό στην Πάτρα, η κόρη φροντιστήρια με πανελλαδικές και ξαφνικά τα πάντα στο σκοτάδι. Εκεί χάνεις τα πόδια σου. Προφανώς δεν είμαστε εμείς προνομιούχοι στο δικό μας το επάγγελμα. Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που κάνουν την δουλειά τους. Είναι φρικτό, δεν υπάρχει κάτι χειρότερο στον άνθρωπο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags