Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα "τελειώνει" το... παιδί Μελισσανίδη
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-18 20:34:00

Ο Αλμέιδα "τελειώνει" το... παιδί του Μελισσανίδη - Φόβος για "ντου" μεγάλης ελληνικής ομάδας στην ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη

Σημαντική αποχώρηση στην Ένωση το ερχόμενο καλοκαίρι με πολύτιμο παίκτη που έχει περάσει από... μαρτύρια, να πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν. Η σχέση του με τον Μελισσανίδη και το ενδιαφέρον άλλης μεγάλης ομάδας από τη χώρα.

Η αγάπη και η πίστη του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τους Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι πασίγνωστη και τα πιο "τρανταχτά" παραδείγματα στην ΑΕΚ είναι αυτά των Πέτρου Μάνταλου και Κώστα Γαλανόπουλου. Αμφότεροι έχουν περάσει από φορτούνες στο διάστημα παραμονής τους στην Ένωση, όμως ο δεύτερος εν αντιθέσει με τον πρώτο δε φαίνεται να έχει μέλλον στην ομάδα. Ο Γαλανόπουλος, όπως κι ο Μάνταλος ταλαιπωρήθηκε απίστευτα από τραυματισμούς, "αγκαλιάστηκε" από την οικογένεια της ΑΕΚ αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ματίας Αλμέιδα.

Όπως έχει ήδη αποκαλύψει ο Ευάγγελος Μίχος στο Sportdog.gr, ο Έλληνας μέσος είναι πολύ πιθανό να αλλάξει σύλλογο για πρώτη φορά στην καριέρα του και αυτό διότι ο Αλμέιδα δεν τον... βλέπει. Η προσθήκη του Λιούμπισιτς, μάλιστα, έκανε ξεκάθαρο στον 26χρονο χαφ πως δεν μπορεί να βρει χώρο στο σύνολο των πρωταθλητών και το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις.

Ο "Γολγοθάς" των τραυματισμών και η απόλυτη πίστη Μελισσανίδη!

Ο Κώστας Γαλανόπουλος βγήκε από τα σπλάχνα της ΑΕΚ και κατάφερε με το ταλέντο του και την αποφασιστικότητά του να εδραιωθεί στην πρώτη ομάδα. Η σχεδόν δεκαετής παρουσία του στο επαγγελματικό επίπεδο έχει συνδυαστεί με τον "Γολγοθά" των τραυματισμών, με τον οποίο έχει έρθει αντιμέτωπος πολλάκις. Τη σεζόν 2019-2020 ο Γαλανόπουλος χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση  στον χόνδρο του αστραγάλου του. 

Στις 4 Φεβρουαρίου 2021 υπέστη κάταγμα στη δεξιά ωμοπλάτη ενώ του... έσκασε νέα ατυχία τον Σεπτέμβριο του 2021. Η ΑΕΚ υποδεχόταν τον Ιωνικό και ο νεαρός άσος ένιωθε ενοχλήσεις στον ήδη χειρουργημένο χόνδρο του αστραγάλου του και εν τέλει πάρθηκε η απόφαση να μπει ξανά στο χειρουργείο συγκεκριμένο σημείο. Ο γιατρός της Ένωσης, Λάκης Νικολάου, τότε είχε αναγκαστεί να πάρει θέση για τον τραυματισμό του Γαλανόπουλου δημόσια κάτι που δείχνει πόσο σφοδρή ήταν η ενόχληση του "κιτρινόμαυρου" οργανισμού για τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα που αυτός εμφάνιζε.

Παρόλα αυτά, ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον γούσταρε μιας και ήταν γηγενής με τεράστια προοπτική και ο ίδιος ο "τίγρης" έλυσε το θέμα με την επέκταση συμβολαίου του το 2020 όταν η υπόθεση παραλίγο να μετατραπεί σε... σίριαλ. Ο Γαλανόπουλος έκανε come-back και στην περασμένη μαγική σεζόν ήταν ένας εκ των αρχηγών και πολύτιμο γρανάζι για το νταμπλ της ΑΕΚ, με τον Αλμέιδα να τον υπολογίζει. Ο Έλληνας μέσος, μάλιστα, υπέγραψε την ιστορική νίκη της Ένωσης στο Ζάγκρεμπ επί της Ντιναμό. Τι έχει συμβεί, όμως, και όλα δείχνουν ότι θα φύγει το καλοκαίρι;

Τον... τελείωσε ο Αλμέιδα μέσω Λιούμπισιτς - Φόβος για "ντου" ελληνικής ομάδας!

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Γαλανόπουλος έχει παίξει σε 18 παιχνίδια, μετρώντας 609 λεπτά συμμετοχής. Αυτό σημαίνει πως το τεχνικό επιτελείο τον θεωρεί... παγκίτη και με τον ερχομό του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, ακόμη κι αυτό έχει χαθεί και ο 26χρονος άσος έχει "εξαφανιστεί". Ο Αλμέιδα δεν τον θεωρεί κατάλληλο για την ομάδα του και παρότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025, ο δρόμος για την αποχώρησή του είναι ανοιχτός. Είτε ως δανεικός, είτε ως πώληση με ένα συμβολικό ποσό είτε ως ελεύθερος.

Για το τελευταίο, πάντως, στην ΑΕΚ κάνουν δεύτερες σκέψεις και όχι άδικα καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει άλλη ανταγωνίστρια ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος η οποία έχει ανοιχτές τις κεραίες της για τον Γαλανόπουλο και παρακολουθεί διακριτικά. Αυτό βάζει σε προβληματισμό την Ένωση, η οποία αν και θέλει να τον αφήσει να φύγει, δεν επιθυμεί να τον... χαρίσει σε άλλο μεγάλο αντίπαλο στη χώρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνας ο… νέος Κάιπερς - "Μπλόκο" από Αλμέιδα, scouting από ΠΑΟ, Ολυμπιακό - Έχει ήδη προτάσεις! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags