Facebook Pixel Έτοιμος να σπάσει ιστορικό ρεκόρ ο ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-27 21:54:00

Έτοιμος να σπάσει ιστορικό ρεκόρ ο ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο - Θα γίνει για πρώτη φορά από το 1955

Sportdog Team
Έτοιμος να σπάσει ιστορικό ρεκόρ ο ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο - Θα γίνει για πρώτη φορά από το 1955

Πράσινοι και Δικέφαλος του Βορρά δίνουν μάχη για τη δεύτερη αγωνιστική των play off της Super League και το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου αν δεν χάσει θα γράψει... ιστορία.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή στις 18:00 αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο για την 2 η αγωνιστική των πλέι οφ. Ο Δικέφαλος εφόσον καταφέρει να φύγει αήττητος από την έδρα του Παναθηναϊκού θα καταφέρει κάτι για πρώτη φορά στην ιστορία του απέναντι στον Παναθηναϊκό. 

Θα μείνει για έκτο συνεχόμενο ματς (για όλες τις διοργανώσεις) αήττητος σε εκτός έδρας ματς απέναντι στους πράσινους και ημερολογιακά θα χρειαστεί πλέον να γυρίσουμε δυο χρόνια πίσω για να δούμε την τελευταία του ήττα. Αυτή είχε έρθει για τελευταία φορά στις 3 Απριλίου 2022 όταν είχε χάσει με 2 - 1. Ακολούθησαν άλλοι πέντε αγώνες στην Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ να με τρά τρεις ισοπαλίες και δυο νίκες. 

Η μια εξ αυτών πρόσφατα στο Κύπελλο όταν κέρδισε τον Παναθηναϊκό στην κανονική διάρκεια και στην παράταση αλλά τελικώς έχασε την πρόκριση στον τελικό στα πέναλτι. Από το 1955 όταν για πρώτη φορά οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, δεν μέτρησε ο ΠΑΟΚ τέτοιο αήττητο σερί σε εκτός έδρας ματς απέναντι στους πράσινους!

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εθνική χωρίς προπονητή προσωπικότητα και ηγέτες - "Κατέστρεψε" τον Ιωαννίδη ο Πογέτ - Γιοβάνοβιτς ή Δώνης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags