Facebook Pixel Η "μαύρη" προϊστορία της ΑΕΚ με τον διαιτητή στο ντέρμπι με Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-28 20:58:00

Απίστευτο! Η "μαύρη" προϊστορία της ΑΕΚ με τον διαιτητή στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Sportdog Team
Απίστευτο! Η "μαύρη" προϊστορία της ΑΕΚ με τον διαιτητή στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Όπως έγινε γνωστό ο Ματέι Γιούνγκ θα είναι ο διαιτητής στο ντέρμπι της Ένωσης με τους Ερυθρόλευκους, όνομα όμως που δεν γεννά ευχάριστες αναμνήσεις στους Κιτρινόμαυρους.

ΑΕΚ: Ο Ματέι Γιουνγκ θα είναι ο διαιτητής στο ντέρμπι της Κυριακής (31/3) μεταξύ της Ένωσης και του Ολυμπιακού, όμως το όνομα του Σλοβένου μόνο δυσάρεστες αναμνήσεις φέρνουν στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αφού μετράει έξι παιχνίδια χωρίς νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη με αυτόν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Σλοβένος ρέφερι είχε διευθύνει τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου στους «32» του Europa League που είχε λήξει 0-0 με την απίστευτη ευκαιρία του Μασούντ, ενώ στις  7/11/2019 ήταν στο Μπάγερν-ΑΕΚ 2-0 για τους ομίλους του Champions League, όπως και σε δύο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος: στις 26/1/2020 ήταν στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0 για την 21η αγωνιστική και στις 8/5/2020 ήταν στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0 για την 7η αγωνιστική των playoffs.

Επίσης ο Γιουγκ σφύριξε φέτος το 1-1 της OPAP Arena με τον Άγιαξ στους ομίλους του Europa League, όπου η ΑΕΚ είχε παράπονα από τα σφυρίγματά του, ενώ ήταν ο ρέφερι στο 0-0 της Νέας Φιλαδέλφειας με τον Άρη στους «16» του Κυπέλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απόλυτη ανατροπή με τον τελικό - Χωρίς κόσμο Παναθηναϊκός και Άρης για... απίθανο λόγο!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags