Facebook Pixel "Τρελάθηκαν" οι παίκτες του Άρη με τον κόσμο!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-29 04:01:00

"Τρελάθηκαν" οι παίκτες του Άρη με τον κόσμο! "Φτιαγμένοι" μετά τη γιορτή για τα 110 χρόνια - Βλέπουν μόνο Κύπελλο

Sportdog Team
"Τρελάθηκαν" οι παίκτες του Άρη με τον κόσμο! "Φτιαγμένοι" μετά τη γιορτή για τα 110 χρόνια - Βλέπουν μόνο Κύπελλο

Οι εορτασμοί για τα 110 χρόνια ζωής του Άρη πέρασαν, άφησαν όμως το στίγμα τους στην πόλη, αλλά κυρίως στο σύλλογο κι εν προκειμένω σε αθλητές και ομάδες του συλλόγου.

 

Άρης: Οι εορτασμοί για τα 110 χρόνια ζωής του Άρη πέρασαν, άφησαν όμως το στίγμα τους στην πόλη, αλλά κυρίως στο σύλλογο κι εν προκειμένω σε αθλητές και ομάδες του συλλόγου.

Ακόμη κι όσοι δεν το είχαν καταλάβει, αντιλήφθηκαν πλέον την ομάδα που βρίσκονται και πλέον περνάμε στην επόμενη ημέρα. Σημείο αναφοράς στο πλαίσιο των εορτασμών ήταν σίγουρα ο επερχόμενος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας και η μεγάλη ευκαιρία για τον ποδοσφαιρικό Άρη να διεκδικήσει έναν τίτλο. Ένα τρόπαιο που τόσο πολύ λείπει από τον σύλλογο και το τμήμα τα τελευταία χρόνια.

Όσα έγιναν στην Πλατεία Αριστοτέλους αποτέλεσαν σίγουρα ένα ψυχολογικό ντοπάρισμα εντός των αποδυτηρίων και μάλιστα, αποτελούν θέμα συζητήσεις μεταξύ των παικτών. Πλέον όλοι έχουν αντιληφθεί τη σημασία της κατάκτησης του Κυπέλλου και είναι απολύτως focus στο συγκεκριμένο στόχο.

Οι ποδοσφαιριστές είναι τρελαμένοι με τον κόσμο και την αγάπη που ένιωσαν τις προηγούμενες ημέρες και η υπόσχεση για το… 100% για την κατάκτηση του Κυπέλλου δεν είναι μόνο λόγια. Μένει να φανεί πόσο θετική επίδραση είχαν στην ομάδα, όλα όσα έγιναν πριν από μερικά 24ωρα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απόλυτη ανατροπή με τον τελικό - Χωρίς κόσμο Παναθηναϊκός και Άρης για... απίθανο λόγο!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags