Facebook Pixel Sportdog.gr | Επίσημη πρόταση για δύο χρόνια στον Πάμπλο Γκαρσία - Μεγάλη αύξηση αποδοχών - Κρούση από τον Γενάρη!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-30 12:24:00

Επίσημη πρόταση για δύο χρόνια στον Πάμπλο Γκαρσία - Μεγάλη αύξηση αποδοχών - Κρούση από τον Γενάρη!

Sportdog Team

Έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια για το προπονητικό μέλλον του Πάμπλο Γκαρσία και, μάλιστα, τα πιο διαδεδομένα είναι αυτά που θέλουν τον Ουρουγουανό, πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, να απασχολεί ομάδες στην Ισπανία.

Το αν τελικά γίνει κρούση από σύλλογο της χώρας στην οποία έκανε μεγάλο όνομα ως παίκτης θα φανεί, προς το παρόν, όμως, η πρόταση που έχει στα χέρια του είναι από την διοίκηση της νυν ομάδας του, του Πανσερραϊκού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Μetrosport, που δημοσιεύτηκαν την Παρασκευή 29 Μαρτίου, ο «Κανάριο» και το τιμ του έχουν δεχθεί, από τον Ιανουάριο, κρούση από τον πρόεδρο των «λιονταριών», Τάσο Καζία, για νέο διετές συμβόλαιο και μάλιστα με μεγάλη αύξηση απολαβών, απόδειξη της εκτίμησης που έχει για το έργο τους. 

Θυμίζουμε ότι στο τιμ του Γκαρσία, πλην του ιδίου είναι οι Σνάουτσνερ, Κομσής, Αμπατζίδης, Πετρόπουλος και ο γιος του Μπένχαμιν που έχει ρόλο σκάουτερ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags