Facebook Pixel "Οι 3 εκδοχές για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-15 14:32:00

Νικολακόπουλος: "Οι 3 εκδοχές για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε"

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Οι 3 εκδοχές για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε"

Αντίστροφη μέτρηση στους Ερυθρόλευκους για τον αγώνα ρεβάνς κόντρα στην τουρκική ομάδα και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει στο μυαλό του τρία σενάρια για το πως θα παρατάξει την ομάδα του στην Κωνσταντινούπολη.

Ολυμπιακός: Για τα τελευταία νέα σχετικά με τη ρεβάνς των Ερυθρόλευκων κόντρα στη Φενέρμπαχτσε μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολοκόπουλος που προσπάθησε να κάνει μια πρώτη προσέγγιση για το προσεχές παιχνίδι και ανέφερε τις τρεις εκδοχές για την ενδεκάδα.

Όπως σημείωσε η πρώτη κλασικό σχήμα που έπαιξε και πήγε καλά εκτός έδρας με τη Μακάμπι, με τον ΠΑΟΚ και τη Φερεντσβάρος, δηλαδή με τους Όρτα, Ποντένσε, Φορτούνη πίσω από τον Ελ Κααμπί, ενώ η δεύτερη ήταν αυτή που αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι με τη Φενέρ και τον Ποντένσε αντί του Μασούρα, αλλά τον Γιόβετιτς βασικό πίσω από τον Μαροκίνο επιθετικό.

Η τρίτη εκδοχή είναι ο Ολυμπιακός να αγωνιστεί όπως με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε ένα παιχνίδι που ήταν πολύ καλός, με τον Φορτούνη στη θέση 10 και Ποντένσε με τον πιο συνεπή αμυντικά Μασούρα στα πλάγια, καθότι οι Τούρκοι έχουν δύο πάρα πολύ επιθετικετογενείς μπακ, τον Σάμουελ και τον Φερντι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε τον… νέο Ελ Κααμπί ο Ολυμπιακός - 24 γκολ σε 23 ματς, χτυπάει πρωτάθλημα - "Κυνηγός" των 6 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags