Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φατίχ Τερίμ: "Τέλειωσε" μεταγραφή Ιανουαρίου και top όνομα!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-16 04:45:00

"Τέλειωσε" μεταγραφή του Ιανουαρίου ο Τερίμ - Δεν θα ξαναπαίξει στον ΠΑΟ - "Έδιωξε" και κορυφαίο όνομα

του Νίκου Στεργίου
"Τέλειωσε" μεταγραφή του Ιανουαρίου ο Τερίμ - Δεν θα ξαναπαίξει στον ΠΑΟ - "Έδιωξε" και κορυφαίο όνομα

"Εκκαθάριση" από τον Τούρκο, συμφώνησε και ο Αλαφούζος. Ο έμπειρος προπονητής κυνηγάει το πρωτάθλημα και δεν χαρίζεται σε κανέναν. Ήδη δύο παίκτες ενημερώθηκαν στο Κορωπί πως μόνο με θαύμα θα αγωνιστούν ξανά φέτος...

Ο Παναθηναϊκός τα θέλει... όλα φέτος. Η ομάδα πέρασε από αρκετά σκαμπανεβάσματα αλλά πλέον μοιάζει να βρίσκει ρυθμό, με το όνειρο του νταμπλ να παραμένει ολοζώντανο. Χρειάστηκε να περάσει από δύσκολες καταστάσεις, χρειάστηκε ο Φατίχ Τερίμ να κάνει "πειράματα" μέχρι να καταλήξει σε έναν κορμό για την ενδεκάδα, χρειάστηκε ακόμα και να αφήσει εκτός... βαριά χαρτιά, αλλά οι Πράσινοι μοιάζουν δυνατοί και δεμένοι στο φινάλε της σεζόν.

Το δίδυμο Αράο-Γεντβάι μοιάζει να σταθεροποιείται στην άμυνα, μέχρι που αποφάσισε να επαναφέρει τον Βραζιλιάνο σε θέση αμυντικού χαφ. Έκτοτε οι Γεντβάι και Ακαϊντίν έχουν καθιερωθεί ως οι βασικοί κεντρικοί αμυντικοί του Τριφυλλιού. Εξ αρχής ο Σένκεφελντ δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Τερίμ, όμως ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί η "εξαφάνιση" του Ούγκο!



Ο Βραζιλιάνος ήρθε στην ομάδα τον Ιανουάριο, με τον Τούρκο τεχνικό να εγκρίνει την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από την Μπαΐα. Ο Ούγκο πήρε ευκαιρίες στο πρώτο διάστημα της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό, εντούτοις είναι άφαντος στα Πλέι οφ. Αγωνίστηκε ως αλλαγή για 15 λεπτά στο ξεκίνημα της διαδικασίας απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως στα επόμενα τέσσερα ματς όχι απλά δεν έπαιξε, αντιθέτως έμεινε εκτός αποστολής.

Υπάρχει εξήγηση για την απόφαση του Τερίμ και αυτή δεν είναι άλλη από την ύπαρξη σχετικής οψιόν αγοράς. Η ρήτρα απόκτησης του 32χρονου αμυντικού ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ και ενεργοποιείται αυτόματα όταν ο Ούγκο συμπληρώσει 12 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα. Αυτή τη στιγμή ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στις 9 συμμετοχές.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν ο Ευάγγελος Μίχος, ο Τερίμ σε συνεννόηση με τη διοίκηση έχουν πάρει ήδη την απόφαση να μην πληρώσουν τα χρήματα για την αγορά του Ούγκο. Ο παίκτης δεν έπεισε με την παρουσία στην ομάδα ότι αξίζει το συγκεκριμένο ποσό και αυτός είναι ο λόγος που δεν αγωνίζεται. Ουσιαστικά έχει παρθεί η απόφαση να μην αγωνιστεί ξανά ο Βραζιλιάνος στόπερ, αφού δεν πρόκειται να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, από τη στιγμή που υπάρχει το περιθώριο να κάνει δύο συμμετοχές ακόμα δίχως την ενεργοποίηση της ρήτρας, ίσως οι Πράσινοι τον χρειαστούν σε δύο από τα εναπομείναντα ματς της σεζόν αν κάτι στραβώσει λόγω τραυματισμών και τιμωριών.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε "γεια" με Τερίμ πρωτοκλασάτος άσος του ΠΑΟ - "Αποχή" από τις προπονήσεις - Αποφασίζει ο Αλαφούζος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags