Facebook Pixel Δεν τον βάζει ο Τερίμ για να μην πληρωθεί αυτόματα η ρήτρα - Τέλος Πογέτ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-14 14:00:00

Δεν τον βάζει ο Τερίμ για να μην πληρωθεί αυτόματα η ρήτρα - Τέλος Πογέτ, Νο1 ο Σάντος - 12 εκατ. για Κουλιεράκη!

GOALάρες by Εvaggelistis
Δεν τον βάζει ο Τερίμ για να μην πληρωθεί αυτόματα η ρήτρα - Τέλος Πογέτ, Νο1 ο Σάντος - 12 εκατ. για Κουλιεράκη!

Ποιον… εξαφάνισε ο ΠΑΟ, οι εξελίξεις στην Εθνική και οι δύο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που ενημέρωσαν πως φέρνουν πρόταση για τον στόπερ του ΠΑΟΚ

ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ: Όλα δείχνουν πως θα πουληθεί το καλοκαίρι αφού ήδη δυο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν ενημερώσει πως είναι έτοιμες να καταθέσουν στον ΠΑΟΚ προτάσεις ύψους 12 με 13.000.000 ευρώ για την αγορά του. Σύμφωνα δε με την ελληνική πιάτσα agents αν πάει τώρα στην Ιταλία, σε δυο χρόνια θα κάνει νέα μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα της Premier League. Εκτός κι αν αυτό γίνει απευθείας αυτό το καλοκαίρι, λέω εγώ...

ΕΘΝΙΚΗ: Οι πληροφορίες της στήλης λένε πως δεν θα αλλάξει μόνο ο προπονητής. Δηλαδή δεν θα ανανεωθεί σίγουρα το συμβόλαιο του Γκους Πογέτ, ενώ η νέα ΕΠΟ θα προχωρήσει και σε άλλες αλλαγές. Ακούγεται μάλιστα έντονα πως ο νέος πρόεδρος που θα... διαλέξει/βάλει ο ΠΑΟΚ, θα είναι κατά 95 % είναι ο Γκαγκάτσης. Μετά λοιπόν την απόλυση του Φερνάντο Σάντος, ο Γκαγκάτσης θα τον έχει πρώτο στόχο /υποψήφιο να επιστρέψει στην γαλανόλευκη και μαζί θα έφερνε και τον Νίκο Νταμπίζα!

ΒΙΤΟΡ ΟΥΓΚΟ: Έχει προκαλέσει εντύπωση τον τελευταίο καιρό πως όχι μόνο δεν χρησιμοποιείται αλλά μένει και εκτός αποστολών! Ο έμπειρος Βραζιλιάνος στόπερ, που αποτέλεσε επιλογή Τερίμ, αγωνίστηκε ως αλλαγή για 15 ' στο Καραϊσκάκης στην πρεμιέρα των play offs  αλλά στα υπόλοιπα 4 ματς (με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη, Λαμία) έμεινε εκτός κλήσεων! Τι συμβαίνει; Ο 32χρονος Ούγκο που ήρθε δανεικός από την Μπαία έχει αυτόματη/υποχρεωτική ενεργοποίηση της οψιός αγοράς του από τον Παναθηναϊκό, ύψους 1.000.000 ευρώ εφόσον κάνει 12 συμμετοχές με τους πράσινους. Και ήδη μετράει 9, από τις οποίες οι 2 στο Κύπελλο. Προφανώς και στους πράσινους ο Τερίμ με τους διοικούντες δεν έχουν πειστεί για τη αναγκαιότητα/χρησιμότητά του να είναι και του χρόνου στην ομάδα ο αριστεροπόδαρος στόπερ. Πόσο μάλλον όταν τσοντάροντας όχι πολλά παραπάνω μπορούν να πληρώσουν την οψιόν αγοράς και να κρατήσουν τον Γεντβάι..

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εκτοξεύτηκε" η τιμή Ιωαννίδη, τεράστιο ποσό ζητάει ο Αλαφούζος - Γιοβάνοβιτς για άλλη Εθνική, όχι Ελλάδας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags