Facebook Pixel Άρης: Πολλές απουσίες για το ματς με ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-17 16:54:00

Χωρίς σταματημό τα προβλήματα στον Άρη - "Βαρβάτες" απουσίες με ΑΕΚ!

Sportdog Team
Χωρίς σταματημό τα προβλήματα στον Άρη - "Βαρβάτες" απουσίες με ΑΕΚ!

Απίστευτη ατυχία για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι ταλανίζονται από πολλά προβλήματα λίγες μέρες πριν το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Πολλά τα προβλήματα για την ομάδα του Άκη Μάντζιου ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, καθώς συνεχίζουν να βρίσκονται εκτός οι Φαμπιάνο Λέισμαν, Φραν Φεράρι, Φραν Βέλεθ και Σάπι Σουλεϊμάνοφ!

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης, ασκήσεις επιθετικής μετάβασης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων.

Οι Φαμπιάνο Λέισμαν και Φράνκο Φεράρι συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα, ο Φραν Βέλεθ, που έχει μια κάκωση στον αυχένα από το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ., ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ, εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Αύριο, Πέμπτη, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (21/04, 19:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags