Facebook Pixel Έξαλλος για το θέμα Ιωαννίδη ο Αθανασίου
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-18 13:25:00

Έξαλλος για το θέμα Ιωαννίδη ο Αθανασίου - "Θέλει προσοχή από τον κόσμο..."

Sportdog Team
Έξαλλος για το θέμα Ιωαννίδη ο Αθανασίου - "Θέλει προσοχή από τον κόσμο..."

Ο Νίκος Αθανασίου εκτίμησε ότι ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί στη Λαμία με την ίδια σύνθεση, αφήνοντας ανοιχτό ένα σενάριο μόνο, ενώ στηλίτευσε όλα όσα έγιναν με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Με… συνταγή Λεωφόρου, ή το πολύ μια αλλαγή, θα κατέβει ο Παναθηναϊκός και στη Λαμία, όπως σχολίασε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Προβλήματα αγωνιστικά δεν έχει ο Παναθηναϊκός, το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην κάνει ροτέισον ο Τερίμ και να πάει με τους 11 που έχει ξεχωρίσει. Εκτός και αν κάνει ότι και στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Λαμία, να ξεκινήσει δηλαδή με 4-4-2 και να δούμε τον Σπόραρ βασικό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο ματς», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στο χθεσινό περιστατικό με τον Ιωαννίδη και τις συκοφαντίες για τον επιθετικό του «τριφυλλιού», τονίζοντας για μια ακόμα φορά την ανάγκη να μπει ένα όριο στα social media και ότι το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο, αλλά δεν βλέπει να αλλάζει κάτι.

O Αθανασίου επισήμανε πως θα χρειαστεί προσοχή και από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που θα πάει στο γήπεδο την Κυριακή, θυμούμενος κάποια περιστατικά του πρόσφατου παρελθόντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ιωαννίδης ανταγωνίζεται... 107 εκατ. - Εμπόδιο η συνιδιοκτησία με Κομπότη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags