Facebook Pixel Μεντιλίμπαρ: "Θέλουμε και τους 2 τίτλους..."
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-22 00:21:00

Μεντιλίμπαρ: "Θέλουμε και τους 2 τίτλους - Με έδιωξαν μετά το Europa..."

Sportdog Team
Μεντιλίμπαρ: "Θέλουμε και τους 2 τίτλους - Με έδιωξαν μετά το Europa..."

Μήνυμα προς όλους από τον Βάσκο τεχνικό μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου τόνισε ότι άπαντες στην ομάδα θέλουν πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό.

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Βάσκος τεχνικός, που ανέφερε ότι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το ευρωπαϊκό, ενώ σημείωσε πως η ενδεκάδα που χρησιμοποιήθηκε ήταν η κατάλληλη για το ντέρμπι.

Μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε, ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα με μία ομάδα με πολλές αλλαγές, το σχόλιό σας.
«Μετά από το πολύ δύσκολο ματς στην Τουρκία αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή ενδεκάδα που θα μπορούσαμε να είχαμε. Δώσαμε ένα δύσκολο ματς με 120 λεπτά και αυτοί οι παίκτες απέδωσαν στο μάξιμουμ απόψε. Επέλεξα αυτούς που ήταν στην καλύτερη κατάσταση και έδειξαν ότι μπορούσαν να αποδώσουν καλά. Σημειώσαμε δύο γκολ με το δεύτερο να μας φέρνει την ηρεμία, γιατί όπως είδαμε μετά από λίγα λεπτά δεχτήκαμε ένα γκολ και εκεί κάπου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Όμως πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε ακόμη και με τις αλλαγές που κάναμε».

Περιμένατε αυτήν την απόδοση απ’ αυτήν την ενδεκάδα;
«Μετά από δύο μήνες που είμαι εγώ εδώ προπονητής αλλά και αυτή η ομάδα που προπονούταν πριν έρθω, έχουν γνωριστεί πλέον οι παίκτες μεταξύ τους και ξέρουν τι μπορεί να δώσει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Πραγματικά έκαναν ένα καλό παιχνίδι και έδειξαν ότι καλά κάναμε και τους επιλέξαμε. Τα έδωσαν όλα και έδωσε ο καθένας ό,τι μπορούσε. Αν κάτι πάει άσχημα εγώ θα τ’ ακούσω για τις επιλογές μου, αλλά όλα πήγαν καλά και κερδίσαμε».

Ήρθατε στον Ολυμπιακό σε μία στιγμή που δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα για την ομάδα, όταν βλέπουμε αυτήν την εικόνα της ομάδας απ’ όταν αναλάβατε, τι να περιμένουμε όταν η ομάδα θα είναι 100% δική σας;
«Θα σας δώσω ένα παράδειγμα, στη Σεβίλλη κερδίσαμε ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο μέσα σε τρεις μήνες που ήμουν εκεί, μετά όμως από λίγο καιρό με έδιωξαν (γέλια)».

Είχατε πει ότι θέλετε να ζήσετε στιγμές σαν του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, ήδη έχετε κάνει περισσότερα στην Ευρώπη από εκείνον, πιο είναι το ταβάνι σας;
«Έχω ανανεώσει το συμβόλαιό μου για έναν ακόμη χρόνο και αυτό που θέλω είναι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου. Αυτήν τη στιγμή διεκδικούμε δύο τίτλους και θέλω να δουλεύω κάθε μέρα για να πάρουμε και τους δύο. Ειλικρινά πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε».

Όταν περπατάτε στο γήπεδο πριν τον αγώνα και ακούτε τον κόσμο να φωνάζει το όνομά σας, τι νιώθετε;
«Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι αμήχανα, γιατί η βόλτα που κάνω στον αγωνιστικό χώρο είναι κάτι που κάνω σε όλες τις ομάδες. Σήμερα όμως έκανα τη μισή βόλτα γιατί ένιωσα αμήχανα, ποτέ ξανά δε με έχουν αποθεώσει τόσο πολύ και δεν είμαι από τους ανθρώπους που θέλω να παίρνω τόση αποθέωση και για αυτό έκοψα τη βόλτα μου στη μέση».

Ο Ολυμπιακός σε σχέση με τις άλλες ομάδες θα δώσει 180 λεπτά παραπάνω αγώνων αυτών με την Άστον Βίλα, μήπως αυτή η ενδεκάδα που είχατε τώρα με τον ΠΑΟΚ ήρθε στο καλύτερο σημείο;
«Δεν έχουμε σκεφτεί τόσο μακριά γιατί σκεφτόμασταν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε μία ομάδα που μπορούμε να εμπιστευτούμε τους πάντες, έχουμε τώρα πάλι ματς σε τρεις ημέρες. Έπρεπε να βρεθούν λύσεις γιατί στην Τουρκία παίξαμε για 120 λεπτά και θέλαμε ποδοσφαιριστές με μεγαλύτερη ενέργεια. Το κάναμε και τώρα έχουμε αγώνα σε τρεις ημέρες οπότε πρέπει να σκεφτούμε ξανά ποιοι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν», είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οδοστρωτήρας Άμραμπατ! Έκανε τη δουλειά Πόνσε-Τσούμπερ - Aπαντήσεις με ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags