Facebook Pixel Ατάκα Βαρούχα για τις καθυστερήσεις στη Λαμία
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-25 20:54:00

Ατάκα Βαρούχα για τις καθυστερήσεις στη Λαμία - "Πέναλτι στον Κώτσιρα"

Sportdog Team
Ατάκα Βαρούχα για τις καθυστερήσεις στη Λαμία - "Πέναλτι στον Κώτσιρα"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο καθηγητής διαιτησίας όπου και αναφέρθηκε στις επίμαχες φάσεις τόσο στον αγώνα της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ, όσο και στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας.

Παναγιώτης Βαρούχας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής και νυν καθηγητής διαιτησίας σχολιάζοντας τις χθεσινές διαιτησίες στις αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής των Play Off. Μεταξύ άλλων, στάθηκε στα πέναλτι που ζήτησε ο Παναθηναικός, στα φάουλ που δεν δόθηκαν στο Κλ.Βικελίδης αλλά και στις καθυστερήσεις της Λαμίας.

Αρχικά για το ΑΕΚ-Παναθηναικός: «Καταρχάς βλέπω μια μανία προς το πρόσωπο των Ελλήνων διαιτητών, φυσικά δεν είμαστε και εμείς άμοιροι ευθυνών. Αλλά με αυτούς τους ξένους, βλέπω ότι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Στα λάθη που κάνουν οι ξένοι δεν αντιδρά κανείς. Αυτοί κάνουν την ειδική αποστολή, έρχονται και φεύγουν!

Σε κάθε περίπτωση, στον αγώνα της ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός ζητάει δύο πέναλτι. Το πρώτο, το μαρκάρισμα που γίνεται στο Κότσιρα είναι πέναλτι, υπάρχει ένα μαρκάρισμα μέσα στη περιοχή είναι πέναλτι και η μπάλα δεν έχει απομακρυνθεί πολύ. Ήταν φάουλ και το φάουλ στη περιοχή είναι πέναλτι. Το άλλο που ζητάει ο Παναθηναικός είναι ένα τράβηγμα και δεν είναι παράβαση, οπότε σωστά συνεχίστηκε το παιχνίδι».

Για την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό: «Πολλά τα λάθη από τον Σλοβένο, τα οποία δεν στοίχησαν αλλά είναι σοβαρά. Ξεκινώντας το παιχνίδι, ένα παίκτης του Ολυμπιακού τραβάει του Άρη, ούτε φάουλ έδωσε ούτε τίποτα. Γίνεται μετά το αντίθετο, τον τραβάει παρατεταμένα και δίνει φάουλ, ενώ δεν δίνει κάρτα. 

Στο γκολ που ζητάει ο Ολυμπιακός με τη γραμμή, ο Ελ Αραμπί χτυπάει τη μπάλα με το χέρι του και δεν δίνει ούτε φάουλ. Το γκολ σωστά ακυρώνεται γιατί υπάρχει αμεσότητα στο πάτημα του Άρη. Ήταν υποχρεωμένος ο διαιτητής να δει το πάτημα γιατί ήταν μπροστά, ένα λάθος το οποίο διόρθωσε μετά το VAR».

Τέλος, για το Λαμία- ΠΑΟΚ : «Η Λαμία ζητάει δυο πέναλτι σε χέρια, το ένα είναι μαζεμένο και κολλημένο. Στο άλλο ο παίκτης του ΠΑΟΚ παίζει πολύ έξυπνα, γιατί μαζεύει τα χέρια του πίσω από τη πλάτη. Οι αποβολές είναι πολύ σωστές γιατί γυρνάει ο παίκτης της Λαμίας και τον ρωτάει σε μένα το λες...

Και ο άλλος πήρε κίτρινη κάρτα γιατί η μπάλα έχει βγει αρ-αουτ, πηγαίνει την παίζει κλωτσώντας και μετά πέφτει κάτω. Η κάρτα βγήκε για την ενέργεια που έκανε και ήταν σωστή κίτρινη κάρτα, Για τις καθυστερήσεις κάπου το τράβηξε λίγο παραπάνω. Αυτά ήταν, δεν είχε κάτι άλλο», είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μολότοφ" Καρπετόπουλου για ΑΕΚ και πρωτάθλημα: "Κατά τη γνώμη μου έχει..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags