Facebook Pixel Παλαίμαχος του Ολυμπιακού: "Χειρουργείο με Άρη..."
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-25 20:26:00

Στα... κάγκελα παλαίμαχος του Ολυμπιακού: "Χειρουργείο με Άρη..."

Sportdog Team

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευκων όπου έριξε τα... πυρά τους για τις διαιτητικές αποφάσεις στο "Κλ. Βικελίδης".

Νίκος Βαμβακούλας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μιλώντας για τη χθεσινή ισοπαλία των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Παράλληλα, σχολίασε και το επερχόμενο παιχνίδι της άλλοτε ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κατά τη γνώμη του, μπορεί να διεκδικήσει ακόμα το πρωτάθλημα.

Για το Άρης- Ολυμπιακός: «Άκουγα για κάτι γκολ που θέλει να βάλει ο... «άλλος», ας τα βάζει στη προπόνηση! Έπεσε χθες ακόμη ένα χειρουργείο... είναι σαν αυτό που λες πας για εγχείρηση χωρίς να πας στο νοσοκομείο. Έπρεπε να νικήσει ο Ολυμπιακός χθες, θυμήθηκε μετά από μια «εβδομάδα» ο διαιτητής να δει αν είναι φάουλ. Ο Ολυμπιακός και κάθε Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάει την ομάδα του, ξέρει ότι έχει να αντιμετωπίσει αυτό το περιβάλλον. Σε κάποια παιχνίδια που ακολουθούν, έχει κυνηγητό»

Για τον Δικέφαλο του Βορρά, και το αν βγήκε εκτός διεκδίκησης του τίτλου μετά την ισοπαλία στη Λαμία:«Δεν πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει τη Λαμία, γιατί τον είδα πολύ κουρασμένο με τον Ολυμπιακό και δεν πίστευα πως η Λαμία μπορεί να τρώει 4-5 σε κάθε παιχνίδι. Έχουν φιλότιμο και οι παίκτες!»

Τέλος, για τη αναμέτρηση του Ολυμπιακού μέσα στη Τούμπα: «Το πρωτάθλημα και με το χ να πάρει ο Ολυμπιακός, δεν έχει τελειώσει. Οι παίκτες κυνηγάνε όλα τα παιχνίδια, όπως κάθε ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ βέβαια μπορεί να χτυπήσει οποιαδήποτε ομάδα, το έχει αποδείξει πολλές φορές. Απλά τώρα είναι ντεφορμέ, μπορεί σε μερικές μέρες να είναι εντάξει, να ξεκουράσει κάποιους παίκτες και να κάνει αλλαγές. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος ευχαριστιόμαστε το πρωτάθλημα. Έχει μια προτεραιότητα η ΑΕΚ αλλά ακολουθούν παιχνίδια μέσα στη Τούμπα και εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ να το γυρίσει ανάποδα και να πει ότι κέρδισε εντός έδρας το πρωτάθλημα και ότι το πήρε κόντρα στις Αθηναίικές ομάδες. Όλα μπορούν να αλλάξουν», είπε ο Νίκος Βαμβακούλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 8 ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσει ο ΠΑΟΚ και τι χρεώνουν σε Λουτσέσκου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags