Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας εξέφρασε την άποψη ότι οι «ερυθρόλευκοι» για να έχουν τύχη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα πρέπει να κάνουν τουλάχιστον ένα γκολ, με το σκεπτικό ότι επιδεικνύουν αδυναμία εκτός έδρας να κρατήσουν το «μηδέν», από τη στιγμή που στους οκτώ τελευταίους αγώνες τους μακριά από το Καραϊσκάκη είχαν πάντοτε παθητικό ένα ή δύο γκολ.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, μνημονεύοντας το πιθανότερο σχήμα, είπε ότι ο Μεντιλίμπαρ προβληματίζεται όχι μόνο για τις απουσίες των Τσικίνιο, Ορτέγκα και τη διαφαινόμενη αδυναμία του Ιμπόρα να ξεκινήσει βασικός αλλά και από το δεδομένο ότι σχεδόν όλοι οι βασικοί του παίκτες (Τζολάκης, Ροντινέι, Κάρμο, Έσε, Φορτούνης, Ελ Καμπί, Ποντένσε) έχουν παίξει και στα τρία μεγάλα παιχνίδια μέσα σε έξι μέρες με Άστον Βίλα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Άρα είναι λογικό κουβαλάνε μεγάλα φορτία κόπωσης. Έτσι, για παράδειγμα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάρουν ανάσες Κάρμο και Ροντινέι και να παίξουν ο Κίνι και ο Ρίτσαρντς με τον Άμπι ή τον Ντόι δίπλα στον Ρέτσο, ο οποίος επιστρέφει στην ενδεκάδα.

Ακούστε το απόσπασμα που ακολουθεί: