Στα ραντάρ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για αρκετά μεγάλο διάστημα βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν θα πει τόσο εύκολα το "ναι" στο ενδεχόμενο να πουλήσει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του.

Ο Έλληνας στράικερ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με 23 γκολ και 9 ασίστ σε 43 αγώνες φέτος και φυσικά εκτός της Σπόρτινγκ βρίσκεται στη λίστα και άλλων ομάδων, όπως για παράδειγμα της Γουέστ Χαμ.

Πάντως, οι Πορτογάλοι μοιάζουν πιο "ζεστοί" αυτή τη στιγμή για τον Φώτη, δίνοντας μάλιστα προ ημερών 12 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν, μια πρόταση που απορρίφθηκε από τους Πράσινους, που θέλουν τουλάχιστον 20-25 εκατομμύρια ευρώ για να συζητήσουν να τον παραχωρήσουν.

Το σίγουρο είναι ότι η Σπόρτινγκ θα επανέλθει για τον διεθνή Έλληνα άσο και ένας τρόπος είναι η ενδεχόμενη πώληση του Βίκτορ Γιόκερες. Ο τελευταίος έκανε πράγματα και θαύματα φέτος μετρώντας 43 γκολ και 15 ασίστ σε 49 συμμετοχές και η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο εκτοξεύτηκε στα 55 εκατ. ευρώ.

Κάτι που σημαίνει ότι εφόσον υπάρξει μεταγραφή του σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα (βλέπε Premier League), τότε η Σπόρτινγκ μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα και να δώσει όσα χρειάζονται στον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη.

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr