Facebook Pixel «Καθιέρωση στη Φόρεστ και Εθνική!»
| 2014-05-02 22:27:00

«Καθιέρωση στη Φόρεστ και Εθνική!»

«Καθιέρωση στη Φόρεστ και Εθνική!»

Ο ταλαντούχος Ηλίας Πολίμος έφυγε από την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στη Νότιγχαμ Φόρεστ και μιλάει για όσα συνάντησε, το υψηλό επίπεδο και την παρέα του Τζιμπούρ.

Το Φεβρουάριο του 2013, ο Πολίμος αποφάσισε να φύγει από τον Πανιώνιο και να υπογράψει συμβόλαιο στην ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ. Μια ομάδα με δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης, η οποία πασχίζει εδώ και καιρό να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Στην Πρέμιερ Λιγκ. Φέτος, λίγο πριν τη λήξη της κανονικής σεζόν, τέθηκε ξανά εκτός πλέι οφ οπότε οι προσπάθειες για την άνοδο θα συνεχιστούν του χρόνου, με προπονητή τον σπουδαίο Στιούαρτ Πιρς.

Όλο αυτό το διάστημα, ο Πολίμος συνεχίζει τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια καθιέρωσης σε ένα σύστημα ποδοσφαίρου εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχε συνηθίσει. Έχοντας πάρει μεταγραφή από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας στον Πανιώνιο, ο Πολίμος ξεχώρισε και η Φόρεστ αποφάσισε να του προσφέρει εξ' αρχής επαγγελματικό συμβόλαιο, αφού πίστεψε στο ταλέντο του. Ο νεαρός μπακ μιλάει στο gazzetta.gr για την πορεία του αυτούς τους μήνες, την Εθνική, τον Τζιμπούρ και το Ντάνι Άλβες και βέβαια για τους στόχους του!

Ηλία, μίλησε μας αρχικά για τις διαφορές που βλέπεις σε μια ομάδα όπως η Νότιγχαμ Φόρεστ σε σχέση με την κατάσταση στην Ελλάδα. Έχεις προσαρμοστεί;

«Είμαι στη Νότιγχαμ Φόρεστ 1,5 χρόνο τώρα και θεωρώ πως κατάφερα να προσαρμοστώ αρκετά γρήγορα στις απαιτήσεις της ομάδας και στη ζωή εδώ στην Αγγλία. Υπάρχουν πολλές διάφορες μεταξύ μιας ομάδας όπως η Φόρεστ σε σχέση με τις ελληνικές ομάδες. Επικρατεί πειθαρχεία σε όλους τους τομείς και το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Οι εγκαταστάσεις είναι εκπληκτικές, το τεχνικό και διοικητικό προσωπικό της ομάδας είναι άριστα καταρτισμένο, οπότε εμείς το μόνο που πρέπει να κάνουμε, είναι να δουλεύουμε σκληρά καθημερινά και να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται».

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags