Facebook Pixel Να φύγει εδώ και τώρα ο Μαρκαριάν!
| 2015-07-22 09:50:00

Να φύγει εδώ και τώρα ο Μαρκαριάν!

Να φύγει εδώ και τώρα ο Μαρκαριάν!

Ο Μαρκαριάν πρέπει να φύγει. Τέλος. Οταν ο προπονητής παραιτείται, η συνεργασία τελειώνει. Ο Αποδυτηριάκιας γράφει στον SportDog...

Δεν υπάρχει πισωγύρισμα είτε αυτός το αλλάξει το παραμύθι είτε κάποιος άλλος προσπαθήσει να τον πείσει για να το αλλάξει.

Τι σημαίνει ότι η ΕΠΟ δεν κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Ουρουγουανού; Τι κόλπο είναι αυτό, κύριε ταδόπουλε; Θα παρακαλέσεις να μείνει κάποιος που δεν θέλει; Βγήκε επίσημα και το έκανε με δήλωση. Δεν το είπε σε έναν κουμπάρο του, που το σφύριξε σε έναν δημοσιογράφο.

Ειπώθηκε επισήμως; Αυτό σημαίνει τέλος συνεργασίας αν μιλάμε για έναν σοβαρό οργανισμό. Η ΕΠΟ διοικεί την εθνική ομάδα, αυτήν που πριν 11 χρόνια είχε πάρει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οφείλει να κρατάει κάποιους στοιχειώδεις κανόνες σοβαρότητας και κύρους.

Αυτό το θέμα δεν έχει σχέση με το παρασκήνιο της επιθυμίας του Μαρκαριάν να φύγει ή να παραμείνει με άλλες προϋποθέσεις. Είναι θέμα αρχής. Και κανονικά θα έπρεπε να είναι αδιαπραγμάτευτο. Ακόμα κι αν στη θέση του Μαρκαριάν ήταν ο Μουρίνιο.

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ με Καραγκούνη και Γκιρτζίκη, γράφει ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags