Facebook Pixel Νέα δεδομένα για Αυλωνίτη!
| 2016-04-15 23:05:00

Νέα δεδομένα για Αυλωνίτη!

Νέα δεδομένα για Αυλωνίτη!

Αυτή είναι η τελευταία εξέλιξη με τον Έλληνα αμυντικό.

Ενώ είναι γνωστό ότι η Στουρμ Γκρατς θέλει να κάνει δικό της τον Τάσο Αυλωνίτη (αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό), η υπόθεση της μεταγραφής δυσκολεύει εξαιτίας του μεγάλου ποσού που αξιώνουν οι "ερυθρόλευκοι" (1 εκ. ευρώ).


Έτσι, φαίνεται πως η χρυσή τομή μπορεί να βρεθεί με άλλον τρόπο. Συγκεκριμένα, η αυστριακή ομάδα φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδος για συμφωνία εκ νέου δανεισμού του υψηλόσωμου στόπερ για έναν ακόμα χρόνο.


Βέβαια, τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν σε περίπτωση που "σκάσει" πρόταση για τον Αυλωνίτη από γερμανική ομάδα. Οι σύλλογοι της Μπουντεσλίγκα συνηθίζουν να παρακολουθούν τους αμυντικούς που ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα της γειτονικής Αυστρίας και δεν είναι λίγες οι μεταγραφές τέτοιων παικτών τα τελευταία χρόνια.


Πάντως, έχει γίνει γνωστό πως ο ατζέντης του Τάσου Αυλωνίτη αναμένεται να βρεθεί στο Γκρατς ώστε να συζητήσει τις λεπτομέρειες το συμβολαίου του πελάτη του με τη Στουρμ για την επόμενη χρονιά. Το γεγονός αυτό φανερώνει πως μέχρι στιγμής ο νέος δανεισμός του παίκτη είναι το επικρατέστερο σενάριο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags