Facebook Pixel Έλα ρε! Διάβασες αυτή τη δήλωση Τζαβέλλα για Ίβιτς;
| 2016-05-21 20:17:00

Έλα ρε! Διάβασες αυτή τη δήλωση Τζαβέλλα για Ίβιτς;

Έλα ρε! Διάβασες αυτή τη δήλωση Τζαβέλλα για Ίβιτς;

Τι είπε ο Γιώργος Τζαβέλλας για την έλευση του Βλάνταν Ίβιτς στον ΠΑΟΚ;

Αναλυτικά:

Για το βραβείο του: «Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε. Προσπαθώ όλη την χρονιά να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και θα συνεχίσω να το κάνω. Δε θέλω να λέω πολλά λόγια... Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει να πάρω το βραβείο. Θα το αφιερώσω όμως σε όσους είναι πίσω από τις κάμερες, δηλαδή στους γιατρούς, τους φυσικοθεραπευτές, τους φροντιστές που περνούν μαζί μας τόσο χρόνο».

Για τους δύο κρίσιμους αγώνες με τον Πανιώνιο: «Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα αλλά μετά την νίκη της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου, φάνηκε ότι η διαφορά που είχε η ΑΕΚ στην αρχή των πλέι οφ ήταν σημαντική και αυτή την στιγμή είναι μπροστά. Πρέπει να κοιτάξουμε μόνο το ματς της Δευτέρας, να πάμε στην Νέα Σμύρνη για να διεκδικήσουμε και να πάρουμε αυτό που θέλουμε και μετά θα σκεφτούμε τον αγώνα με τον Πανιώνιο στην Τούμπα».

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ στα δύο ματς των play-off: «Είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα έβγαλε αντίδραση αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα έχει ηρεμία. Δουλεύει ξεχωριστά και ωραία στις προπονήσεις και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Όμως ακόμη δεν έχουμε καταφέρει κάτι και πρέπει να δουλέψουμε για να πανηγυρίσουμε στο τέλος αυτό που θέλουμε και έχουμε βάλει ως στόχο».

Για τη φρεσκάδα που δείχνει αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ: «Πρέπει να σταθούμε στο ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, αγωνιστική και ψυχολογική. Πλέον έχουμε ένα πλήρες ρόστερ καθώς ο προπονητής έχει περισσότερους παίκτες στη διάθεση του και αυτό είναι σημαντικό αν σκεφτούμε ότι υπάρχουν συνεχόμενοι αγώνες. Φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαστε καλύτεροι, αλλά κάθε τρεις μέρες πρέπει να το επιβεβαιώνουμε και να μην κάνουμε λάθη αφού αυτά μπορεί να στοιχίσουν ακριβά».

Για τις αλλαγές στο πρόγραμμα των play-off: «Δεν έχει επηρεάσει μόνο εμάς. Θεωρώ ότι οι υπεύθυνοι του χρόνου θα πρέπει να έχουν ένα καλύτερο πρόγραμμα για να βλέπουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να μην υπάρχουν συνεχόμενες αλλαγές στο πρόγραμμα. Εμείς πάντως καταφέραμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και ήρεμοι».

Για τον Ίβιτς: «Ο κάθε προπονητής έχει τα δικά του στοιχεία. Έχει έρθει ένας άνθρωπος που γνωρίζει τον ΠΑΟΚ και έχει καταφέρει να πάρει και να απορροφήσει την ένταση που δημιουργεί ο σύλλογος. Αυτό το βλέπω στα μάτια των συμπαικτών μου. Δουλεύουμε ανεπηρέαστοι και προσηλωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο που μας έχει απομείνει». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags