Facebook Pixel Έλα! Επέστρεψε στου Ρέντη για τον Ολυμπιακό ο...
| 2016-10-06 09:08:00

Έλα! Επέστρεψε στου Ρέντη για τον Ολυμπιακό ο...

Έλα! Επέστρεψε στου Ρέντη για τον Ολυμπιακό ο...

Η θητεία του στο Λιμάνι δεν έχει ξεχαστεί από κανέναν!

Ένας από τους τερματοφύλακες που υπερασπίστηκαν για αρκετά χρόνια την εστία του Ολυμπιακού και κατέκτησε πρωταθλήματα μαζί του, βρέθηκε αυτές τις μέρες στου Ρέντη, μαζί με τα παιδιά της Ακαδημίας που διατηρεί στην Αυστραλία. Ο λόγος για τον Κυριάκο Τοχούρογλου, όπως διαβάζουμε στο praktoreio-sport. Ο παλιός άσος των «ερυθρολεύκων» διατηρεί στο Σίδνεϊ τη σχολή ποδοσφαίρου Gladesville Ryde Magic και οργάνωσε δεκαήμερο ταξίδι στην Αθήνα, για τα παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές τους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα μας, οι νεαροί παίκτες έκαναν καθημερινά προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ξεναγήθηκαν στο Μουσείο του συλλόγου, αλλά και στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Επιπλέον επισκέφτηκαν την Σχολή του Ολυμπιακού στον Άλιμο και έπαιξαν φιλικό παιχνίδι. Την Κυριακή όλοι μαζί παρακολούθησαν το ντέρμπι με την ΑΕΚ και μάλιστα κάποια από τα παιδιά ήταν αυτά που συνόδευσαν τους παίκτες των δύο ομάδων κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Ακρόπολη, το Καλλιμάρμαρο και άλλα μέρη στην Αθήνα και τον Πειραιά. Σήμερα πήραν τον δρόμο της επιστροφής στην Αυστραλία και λίγο πριν την αναχώρηση ο Κυριάκος Τοχούρογλου δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό και τον κ. Παύλου για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας. Τα παιδιά ζούσαν για πολύ καιρό με το όνειρο να έρθουν στην Ελλάδα για να γνωρίσουν τη χώρα μας και τον Ολυμπιακό και φεύγουν εντυπωσιασμένα από αυτά που είδαν. Φυσικά θέλουν να έρθουν ξανά. Ήταν μια μοναδική εμπειρία για όλους, ακόμη και για μένα, αφού από τότε που αγωνιζόμουν στον Ολυμπιακό, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Το προπονητικό κέντρο δεν έχει σχέση μ' αυτό που υπήρχε όταν έπαιζα, ενώ βλέπω ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει βήματα προόδου σ' όλα τα επίπεδα».

Ο διευθυντής Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού, Βασίλης Νάνος, τόνισε: «Για εμάς ήταν μια πρόκληση να φιλοξενήσουμε παιδιά από την άλλη άκρη του κόσμου, τα οποία ήθελαν να μάθουν για τον Ολυμπιακό και τη χώρα μας. Το είχαμε κάνει και πριν από λίγους μήνες με τα παιδιά από το Σικάγο. Ελπίζω να έμειναν όλοι ευχαριστημένοι από το πρόγραμμά μας. Τα παιδιά αυτά είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον σύλλογο και νομίζω θα έχουν να πουν πολλά στη χώρα τους και στους φίλους τους».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags