Facebook Pixel Μπέντο σε Καρντόσο: «Για αυτό δεν θα παίξεις»!
| 2016-10-14 22:00:00

Μπέντο σε Καρντόσο: «Για αυτό δεν θα παίξεις»!

Μπέντο σε Καρντόσο: «Για αυτό δεν θα παίξεις»!

Χοντρό παρασκήνιο πίσω από το… κόψιμο του Παραγουανού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Τι του είπε ο Πορτογάλος κόουτς και ποιος του «έφαγε τη θέση».

Σαν.. βόμβα έσκασε η απόφαση του Πάουλο Μπέντο να αφήσει εκτός αποστολής τον Όσκαρ Καρντόσο για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Πανιώνιο, καθώς όλα τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού έβγαζαν μία βεβαιότητα ότι θα είναι στην Πλατεία, ίσως και βασικός.

Ο Πορτογάλος προπονητής όμως επέλεξε να τον αφήσει εκτός αποστολής, καθώς όπως του εξήγησε και σε τετ α τετ που είχαν, δεν πιστεύει πως ακόμα είναι έτοιμος για να παίξει σε ένα δύσκολο παιχνίδι, μακριά από το Καραϊσκάκη. Ο Μπέντο προσπάθησε να εξηγήσει στον έμπειρο επιθετικό ότι δεν τον… ξεγράφει, αλλά ότι περιμένει από αυτόν να βελτιωθεί και να επιστρέψει σε ματς εντός έδρας, όπου οι Πειραιώτες θα έχουν πολλές ευκαιρίες και αυτός θα μπορεί να βρει εύκολα το γκολ.

Η φυσική κατάσταση λοιπόν του Παραγουανού, ήταν ο κυριότερος λόγος που «κόπηκε» από το δύσκολο ματς με τον Πανιώνιο, αλλά όχι ο μοναδικός. Γιατί τη στιγμή που ο Καρντόσο με το πιο… βαρύ συμβόλαιο, ακόμα ψάχνεται, υπάρχει ο Πιασιέντσια που «πετάει φωτιές» στην προπόνηση.

Ο νεαρός φορ έχει εντυπωσιάσει τον Μπέντο τις τελευταίες ημέρες και για αυτό αποφασίστηκε να πάρει την ευκαιρία του. Βέβαια, από την στιγμή που ο Ιντέγιε έχει δηλώσει έτοιμος να ξεκινήσει, μάλλον ο μικρός θα μείνει στον πάγκο και θα περιμένει να παίξει ή όχι, ανάλογα με την εξέλιξη του ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιος Καρντόσο; Αυτή ήταν η τεράστια έκπληξη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags