09/11/16 - 17:37

«Διακόψτε άμεσα το ποδόσφαιρο και βάλτε τους φυλακή»!

Σκληρή ανακοίνωση από τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Διακόψτε άμεσα το ποδόσφαιρο και βάλτε τους φυλακή»!
36.082views 0shares
O πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος σχολίασε την αισχρή επίθεση με το κάψιμο του σπιτιού του Γιώργου Μπίκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Γραμμένος:

"Ανακοίνωση της Κίνησης “Επιστροφή στο Ποδόσφαιρο” για την επίθεση στο μέλος της Π.Δ.Ε. της Ε.Π.Ο. και Προέδρου της Κ.Ε.Δ., κ. Γιώργου Μπίκα

Οι σκοτεινές δυνάμεις της μαφίας που λυμαίνεται το Ελληνικό Ποδόσφαιρο έδρασαν, και πάλι, ανενόχλητοι. Αυτή τη φορά δεν απείλησαν, αλλά αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές. Ξεπέρασαν, πλέον, κάθε όριο ανοχής. Είναι ανήκουστο να επιχειρούν να δολοφονήσουν ανθρώπους που ανέλαβαν την ευθύνη της κάθαρσης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Ως πότε θα τους ανεχόμαστε ;; Η Κυβέρνηση και η FIFA, επιτέλους, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Το ποδόσφαιρο θυμίζει, πλέον, ανοχύρωτη πόλη. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι βόθρος που μολύνει την ελληνική κοινωνία κάθε μέρα και κάθε στιγμή.
Κύριοι της FIFA, φτάνει πια. ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ στη Χώρα. Κύριοι της Ελληνικής Κυβέρνησης βρείτε τους και προφυλακίστε τους ΤΩΡΑ !!!
Οι υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου, αλλά και της ελληνικής κοινωνίας επιβάλλεται, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να σταθούν εμπόδιο στα νοσηρά και τρισάθλια σχέδιά τους.
ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ !!


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ
«ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ".

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ