Facebook Pixel Τρομερός Παπανικολάου! Ηγετικές δηλώσεις με μήνυμα μετά την Εφές
Μπάσκετ
| 2017-04-21 23:52:00

Τρομερός Παπανικολάου! Ηγετικές δηλώσεις με μήνυμα μετά την Εφές

Τρομερός Παπανικολάου! Ηγετικές δηλώσεις με μήνυμα μετά την Εφές

Τίποτα δεν έχει τελειώσει σύμφωνα με τον φόργουορντ του Ολυπιακού.

Αναλυτικά τι είπε ο Κώστας Παπανικολάου μετά την ήττα από την Εφές:


Για την ήττα: «Σε μεγάλο δεν είχαμε ίδια πνευματική ετοιμότητα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Δεν ήμασταν το ίδιο δυνατοί. Παλέψαμε, αλλά δεν το κάναμε για 40'. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στο τέλος και δώσαμε εύκολες φάσεις στην Εφές.

Τώρα η σειρά είναι 1-1, με δύο ματς εκεί. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Να μην κατεβάσουμε κεφάλια και να κλαίμε τη μοίρα μας. Σκληρή δουλειά μόνο για να να πάμε στη Τουρκία να παλέψουμε και τα δύο ματς, σαν Ολυμπιακός και να δείξουμε χαρακτήρα για να πάρουμε αν όχι και τα δύο παιχνίδια, αλλά τουλάχιστον ένα παιχνίδι εκεί».

Για το αν υπάρχει πίεση με το 1-1: «Είμαστε έτοιμοι. Δεν υπάρχει καμία πίεση. Κεφάλια κάτω, δουλειά και την ψυχή μας στο παρκέ για να πάρουμε τη νίκη στην Τουρκία».

Για τα πολλά τρίποντα του Ολυμπιακού και πού οφειλόταν, στη βιασύνη ή στην αντίπαλη άμυνα: «Ηταν συνδυασμός. Ημασταν βιαστικοί. Η Εφές ξέραμε ότι θα ήταν πιο διαβασμένη και οφειλόταν στην πνευματυική μας συγκέντρωση που δεν ήταν καλή. Να μην κάνουμε όμως υπερανάλυση. Είναι πλέι οφ, το αφήνουμε στην άκρη και πάμε παρακάτω».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags