Facebook Pixel Την Πέμπτη οι εξελίξεις για Θέρμη
| 2014-07-29 22:14:00

Την Πέμπτη οι εξελίξεις για Θέρμη

Την Πέμπτη οι εξελίξεις για Θέρμη

Η τροπολογία που αφορά την κατασκευή του προπονητικού κέντρου της Θέρμης δεν ψηφίστηκε σήμερα, ωστόσο φαίνεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος, με τις εξελίξεις να τρέχουν στη διάρκεια της αυριανής ημέρας.

Ως γνωστόν, το ρυθμιστικό σχέδιο της Θεσσαλονίκης αποσύρθηκε, καθώς υπάρχουν ενστάσεις από τους αρμόδιους φορείς και η συζήτηση του θα επαναληφθεί το φθινόπωρο.

Αυτή η εξέλιξη ωστόσο δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση την τροπολογία που αφορά τους ΟΤΑ και δίνει ουσιαστικά λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με την επένδυση που θέλει να πραγματοποιήσει ο Ιβάν Σαββίδης στην περιοχή της Θέρμης μέσω της κατασκευής ενός υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου.

Σήμερα συζητήθηκε μόνο το ρυθμιστικό σχέδιο της Αττικής και διατάξεις που σχετίζονται με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Από τις τρεις τροπολογίες που έχουν καταταθεί για το συγκεκριμένο θέμα, η μία του κ. Δριβελένγκα αποσύρθηκε, καθώς είχε κατατεθεί τον Ιούνιο και άνηκε στο Α΄ θερινό τμήμα.

Αύριο θα συνεχιστεί η συζήτηση για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο και αναμένεται να ψηφιστεί μία από τις δύο τροπολογίες που έχουν κατατεθεί και ανοίγουν τον δρόμο για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου που οραματίζεται ο Ιβάν Σαββίδης, με τον αρμόδιο υπουργό κ. Μανιάτη να είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση.

Ες αύριον τα σπουδαία, με τις εξελίξεις ωστόσο να δείχνουν ότι το θέμα της Θέρμης θα έχει αίσιο τέλος για τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ. 

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags