Facebook Pixel Ματσάρα με φινάλε-θρίλερ στη Λάρισα!
| 2017-08-28 23:18:00

Ματσάρα με φινάλε-θρίλερ στη Λάρισα!

Ματσάρα με φινάλε-θρίλερ στη Λάρισα!

ΑΕΛ και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 1-1, σε ένα ματς με τρομερές φάσεις στο τέλος, που θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει αμφότεροι! Μάσα με πέναλτι και Ναζλίδης οι σκόρερ...

ΑΕΛ και Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, κατέκτησαν όμως τους πρώτους τους βαθμούς σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της SuperLeague, που έληξε με σκορ 1-1.

Το ματς

Μάσα με πέναλτι και ισοφάριση Ναζλίδη

Ο Αστέρας Τρίπολης ευτύχησε να προηγηθεί από τραγικό λάθος του Ζίζιτς στο 59’. Ο αμυντικός της ΑΕΛ έκανε λάθος εκτίμηση της πορείας της μπάλας, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να κοντρολάρει και να κάνει χέρι στην περιοχή της ομάδας του παραχωρώντας πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάσα, ο οποίος ευστόχησε και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενουμένους.

Η ΑΕΛ πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 71’, όταν ο Ναζλίδης πήρε πολύ ωραία ασίστ από τον Περόνε και δεν αστόχησε από πλεονεκτική θέση με αριστερό πλασέ κάνοντας  το 1-1.

Μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος

Toτελευταίο δεκάλεπτο ήταν συναρπαστικό, καθώς επεφύλασσε από μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για κάθε ομάδα.

Στο 85’ ο Μάσα βρέθηκε εντός περιοχής, προσποιήθηκε στους αμυντικούς της ΑΕΛ και πλάσαρε με το αριστερό, αλλά ο Μπόζοβιτς έκανε σπουδαία απόκρουση για να κρατήσει το 1-1!

Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία ανήκε στην ΑΕΛ, με τον Ζίζιτς να κάνει την κεφαλιά στο 87’ θέλοντας να βρει τον Γιαννιτσάνη, όμως ο Πασαλίδης πρόλαβε και απομάκρυνε με φανταστική επέμβαση, πριν ο επιθετικός της Λάρισας σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά!

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ναβάρο (80' Γιαννιτσάνης), Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Αγκάνοβιτς, Φατιόν, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Κρίζμαν (46' Ρέντζας), Ναζλίδης

Αστέρας: Αθανασιάδης, Σίλβα, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μάσα (90' Ντουντού), Μαντιντά (74' Ισνάλντο), Καλτσάς (63' Κυριακόπουλος), Μανιάς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags