Facebook Pixel Χωρίς τους γνωστούς και με Νέους!
| 2014-04-12 16:50:00

Χωρίς τους γνωστούς και με Νέους!

Χωρίς τους γνωστούς και με Νέους!

Το μεσημέρι του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Ξάνθη. Ο Γιάννης Αναστασίου, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ζέκα, Σίλντενφελντ και Μπεργκ, όπως επίσης και στους τραυματίες Ντίνα, Μαρινάκη και Μπαϊράμι, με αποτέλεσμα από την Αθήνα να αναχωρεί με 17 ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο, στην Ξάνθη θα ενσωματωθούν ακόμα τρεις, καθώς στην αποστολή βρίσκονται και τρία παιδιά από την ομάδα ο Νέων. Συγκεκριμένα για ακόμα μια φορά σε αυτή είναι ο Γιαννιτσάνης, την επιστροφή του μετά από πολύ καιρό κάνει ο Μουζακίτης, ενώ για πρώτη φορά σε αποστολή βρίσκεται και ο Βασίλης Αγγελόπουλος που υπέγραψε πριν λίγο καιρό επαγγελματικό συμβόλαιο.

Στην τελευταία προπόνηση στο Κορωπί, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, έκαναν ζέσταμα, πάσες με τελειώματα, ασκήσεις κυκλοφορίας και δίτερμα.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την 17μελή αποστολή που θα αναχωρήσει για την Χρυσούπολη στις 18:00 και από εκεί θα βρεθεί στην Ξάνθη... Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Νάνο, Μέντες, Αμπέιντ, Λαγό, Δώνη, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς. Θα προστεθούν από την ομάδα Νέων και οι Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης και Αγγελόπουλος που βρίσκονται ήδη στην Ξάνθη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags