Facebook Pixel «Το έκανα για την Σάντερλαντ, όχι για την Λίβερπουλ»
Ποδόσφαιρο
| 2014-04-21 17:34:00

«Το έκανα για την Σάντερλαντ, όχι για την Λίβερπουλ»

«Το έκανα για την Σάντερλαντ, όχι για την Λίβερπουλ»

Ο κόσμος της Λίβερπουλ του ζητούσε επίμονα μία χάρη. Εκείνος την πραγματοποίησε, αλλά για λογαριασμό της... Σάντερλαντ.

Ο Φάμπιο Μπορίνι τόνισε πως το νικητήριο τέρμα του στην έδρα της Τσέλσι μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για την παραμονή των «μαυρόγατων» στην Πρέμιερ Λιγκ, και αυτός ήταν ο μόνος του σκοπός.

Ο Ιταλός επιθετικός αγωνίζεται δανεικός από την Λίβερπουλ στην Σάντερλαντ και παρά το γεγονός πως με το τέρμα του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έκανε... χάρη στην Λίβερπουλ, που αύξησε την διαφορά από τους «μπλε», ανέφερε ότι ο σκοπός του ήταν να βοηθήσει την ομάδα στην οποία βρίσκεται τώρα.

«Σκέφτηκα μόνο την Σάντερλαντ γιατί αυτήν την φανέλα φοράω τώρα. Είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο, για εμάς και για μένα.

Μου είχαν στείλει πάρα πολλά tweets από οπαδούς της Λίβερπουλ που μου ζητούσαν να τους κάνω την χάρη. Αλλά το έκανα περισσότερο για την Σάντερλαντ και όχι γι’ αυτούς» σχολίασε αρχικά και στην συνέχεια μίλησε και για το παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι:

«Ήταν μια πολύ καλή ομαδική εμφάνιση και έπρεπε να το κάνουμε. Δείξαμε χαρακτήρα, πιστεύαμε και κάναμε τις επιθέσεις μας όποτε μπορούσαμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε φύγει με το τρίποντο, αλλά πήραμε ένα στην Τσέλσι, εκεί που πολλοί πίστευαν πως δεν θα πάρουμε τίποτα.

Αμφότερα είναι εκπληκτικά αποτελέσματα, που μας έδωσαν πίστη για να μείνουμε στην κατηγορία. Πίστη την οποία σαφώς είχαμε και πριν».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags