Facebook Pixel Ολα καλά με τον έλεγχο της UEFA στο Περιστέρι
| 2014-07-22 18:08:00

Ολα καλά με τον έλεγχο της UEFA στο Περιστέρι

Ολα καλά με τον έλεγχο της UEFA στο Περιστέρι

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο καθιερωμένος έλεγχος από κλιμάκιο της UEFA στο γήπεδο του Περιστερίου για τις αναμετρήσεις του Ατρόμητου στο Europa League το πρωί της Τρίτης (22/7).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου επιθεώρησε σήμερα κλιμάκιο της UEFA στο πλαίσιο της επίσημης επιθεώρησης που γίνεται πριν από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Την αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αποτελούσαν οι Filip Popovski (Venue Director), Joanna Dzios (VOBM), Sakel Vidal (VOBM) και Amanuel Abate(Venue Director).

Για μια ακόμη χρονιά η ομάδα μας απέσπασε τα συγχαρητήρια του κλιμακίου για τα σημαντικά βήματα προόδου που έχει πραγματοποιήσει ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και τους κανόνες λειτουργίας των γηπέδων που έχει θεσπίσει η UEFA.

Την ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσώπησαν η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Σπύρος Μπουλούσης, ο Υπεύθυνος Εισιτηρίων Ρομπέρτο Πανάγος, ο Υπεύθυνος Ασφαλείας Γιώργος Πέτρου, ο Υπεύθυνος για τα Βallboys Στέλιος Λαδόπουλος και ο Υπεύθυνος Τύπου Παύλος Κατώνης. Την εταιρία σεκιούριτι που έχει την ευθύνη του γηπέδου εκπροσώπησε ο Γιώργος Ιωάννου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags