Facebook Pixel Το προκλητικό reality που έχει καθηλώσει 1 εκ. τηλεθέατες και ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα! (ΦΩΤΟ)
| 2014-09-10 12:44:00

Το προκλητικό reality που έχει καθηλώσει 1 εκ. τηλεθέατες και ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα! (ΦΩΤΟ)

Το προκλητικό reality που έχει καθηλώσει 1 εκ. τηλεθέατες και ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα! (ΦΩΤΟ)

Με παρατράγουδα που μόνο... καλός οιωνός μπορούν να θεωρηθούν για την τύχη του σε επίπεδο τηλεθέασης ξεκίνησε το νέο ριάλιτι-κοινωνικό πείραμα, στου οποίου την παραγωγή το δίκτυο Fox έχει επενδύσει 50.000.000 δολάρια.

Μπορεί, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, οι δεκαπέντε συμμετέχοντες στο «Utopia» να βρίσκονται μόλις μία εβδομάδα στο απομακρυσμένο συγκρότημα στην Καλιφόρνια, όπου γίνονται τα γυρίσματα, ωστόσο οι κάμερες έχουν ήδη καταγράψει τους πρώτους καβγάδες, σκηνές γύμνιας, τη δημιουργία δύο νέων ερωτικών ζευγαριών, μια μεταφορά στο νοσοκομείο λόγω αφυδάτωσης, αλλά και την αποκάλυψη μιας εγκυμοσύνης!

Το ριάλιτι που παρουσιάζεται ως προσπάθεια δημιουργίας μιας ιδανικής κοινωνίας από το μηδέν, παρά το γεγονός ότι έκανε τηλεοπτική πρεμιέρα προχθες το βράδυ, ένα μεγάλο κοινό το παρακολουθεί διαδικτυακά μέσω live stream. Σύμφωνα με το Entertainment weekly , την περασμένη εβδομάδα το «Utopia» παρακολουθήθηκε από ένα εκατομμύριο θεατές. Οι παίκτες, με ελάχιστα μέσα και με προϋπολογισμό μόλις 10.000 δολάρια, πρέπει να οργανώσουν τη ζωή τους, να εξασφαλίσουν το φαγητό τους και να δημιουργήσουν τα δικά τους καταλύματα.

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags