Facebook Pixel Αποκάλυψη! Ο Αναστασίου έκοψε Πράνιτς γιατί...
| 2014-09-14 12:30:00

Αποκάλυψη! Ο Αναστασίου έκοψε Πράνιτς γιατί...

Αποκάλυψη! Ο Αναστασίου έκοψε Πράνιτς γιατί...

ΕΚΠΛΗΞΗ αποτέλεσε η απόφαση να μείνει ΕΚΤΟΣ αποστολής ο Κροάτης άσος για την αναμέτρηση με την Καλλονή. ΤΙ ακριβώς ισχύει; Ο SportDog έχει ΟΛΟ το παρασκήνιο!

Ένα πρόγραμμα-γολγοθάς με διαδοχικά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις περιμένει τον Παναθηναϊκό το επόμενο δίμηνο αφού οι Πράσινοι θα δίνουν διπλά παιχνίδια ανά βδομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι τις επόμενες 22 ημέρες που ακολουθούν, το Τριφύλλι θα πρέπει να παίξει επτά προγραμματισμένα ματς, ένα κάθε τρεις μέρες!

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Γιάννης Αναστασίου είναι υποχρεωμένος να αρχίσει ροτέισον προκειμένου η ομάδα του να ανταποκριθεί σε αυτόν αγωνιστικό κυκεώνα που την περιμένει. Η αρχή έγινε, λοιπόν, με τον Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για το αποψινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή.

Ο Κροάτης άσος ήταν ουσιαστικά το πρώτο "θύμα" της απόφασης του προπονητή του Παναθηναϊκού να ανανεώνει παιχνίδι με το παιχνίδι την 11άδα για έχει πάντα "φρέσκα" πόδια στη διάθεσή του. Γιατί, όμως, προτιμήθηκε ο Πράνιτς να μείνει εκτός πλάνων και όχι κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής;

Ο διεθνής άσος ήταν βασικός στα πέντε από τα έξι παιχνίδια της φετινής σεζόν με 90λεπτες συμμετοχές, ενώ στο μόνο ματς που πέρασε ως αλλαγή, αυτό με τη Σταντάρ Λιέγης, προερχόταν από τραυματισμό. Ο Κροάτης επομένως είναι από τους πιο επιβαρυμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας και γι΄ αυτό αποφασίσθηκε να μη συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με την Καλλονή.

Ο Αναστασίου συζήτησε με τον παίκτη και προτίμησε να τον αφήσει στην Αθήνα ώστε να αποφύγει ένα ακόμα ταξίδι μιας και μεσοβδόμαδα είχε πάει στην πατρίδα του για την Εθνική ομάδα (αν και δεν αγωνίστηκε). Έτσι ο Έλληνας τεχνικός θα έχει ξεκούραστο τον Πράνιτς στον επόμενο αγώνα με τη Ντιναμό Μόσχας την προσεχή Πέμπτη στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ για Αμφίπολη! "Στον τάφο είναι θαμμένοι οι...". Διάβασε την απάντηση ΕΔΩ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags