Facebook Pixel Στην προπόνηση με Ιβάν – Τι γίνεται με «Σάλπι»
| 2015-02-07 23:48:00

Στην προπόνηση με Ιβάν – Τι γίνεται με «Σάλπι»

Στην προπόνηση με Ιβάν – Τι γίνεται με «Σάλπι»

Με τον Ιβάν Σαββίδη να είναι δίπλα στην ομάδα και το τεχνικό τιμ πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βρέθηκε στην Τούμπα και παρακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας που προετοιμαζόταν για το ντέρμπι.

Το ευχάριστο νέο της ημέρας είναι πως ο Αλέξανδρος Τζιόλης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς ακολούθησε μέρος της προπόνησης, τη Δευτέρα (09.02) θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα επανένταξης και την προσεχή Τρίτη (10.02) αναμένεται να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης παρότι εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο πρώτο μετατάρσιο του ποδιού πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να είναι στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής μπορεί να υπολογίζει και στους Ράζβαν Ρατς, Εργκούς Κάτσε που επιστρέφουν.

Ο – έτσι κι αλλιώς τιμωρημένος – Φάνης Τζανδάρης κατά τη διάρκεια της προπόνησης που επικεντρώθηκε στην τακτική με δίτερμα, αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στον δικέφαλο και προληπτικά αποχώρησε.

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνέχισε θεραπεία και του τοποθετήθηκε ο νέος ειδικός νάρθηκας που θα ακινητοποιήσει πλήρως το χέρι του για τις επόμενες τρεις εβδομάδες προκειμένου να αποκατασταθεί συντηρητικά η μυική ζημιά που υπέστη στο ματς με τον ΟΦΗ. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής αναμένεται να μείνει εκτός αγώνων για τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

Το πρωί της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσουν το καθιερωμένο ξεμούδιασμα και στη συνέχεια θα ο προπονητής θα επιλέξει τους παίκτες που θ’ αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags