Facebook Pixel Οι λερωμένες φωλιές
| 2015-04-24 22:31:00

Οι λερωμένες φωλιές

Οι λερωμένες φωλιές

«Αγανάκτησαν» οι καλοί μας διαιτητές! Βλέπουν τους... κορυφαίους από τους συναδέλφους τους να περνάνε ένας ένας από τον εισαγγελέα για την ιστορία της «εγκληματικής οργάνωσης» και φοβούνται. Γράφει ο Νίκος Ασημακόπουλος

Οχι επειδή μπορεί να έρθει κάποια στιγμή και η σειρά τους. Οοοοοοχι! Απλά δεν θέλουν να αφήσουν, όπως λένε, να... ποινικοποιηθούν τα σφυρίγματά τους!

Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι από τη διαδικασία που ξεκίνησε στην Ευελπίδων δεν πρόκειται να κριθεί από κάποιον δικαστικό η απόδοσή τους στα ματς που παίζουν, αλλά η συμμετοχή ορισμένων από αυτούς σε ύποπτες διαιτησίες που περιέχονται ως στοιχεία στον ογκωδέστατο φάκελο της σχετικής δικογραφίας.

Οποιος διαιτητής λοιπόν δεν έχει λόγους να φοβάται, καλό θα είναι και να μην απειλεί.

Αλλωστε, είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα στην ανάκριση που ξεκίνησε, ώστε καμία ΕΠΟ (που στην ουσία υποκινεί τις κινητοποιήσεις τους, επειδή έχει τη φωλιά της λερωμένη...), καμία UEFA και καμία FIFA δεν πρόκειται να τους γλιτώσει, έτσι και αποδειχθούν τα στοιχεία που υπάρχουν.

Οχι μία, αλλά εκατό αποχές να κάνουν από τα επόμενα ματς. Αλλωστε, μια νέα διακοπή του πρωταθλήματος δεν ενοχλεί κανέναν, ειδικά για τον λόγο που επικαλούνται. Αντίθετα θεωρείται από τον περισσότερο κόσμο ένδειξη ενοχής.

Το καλύτερο που θα είχαν να κάνουν, λοιπόν, όσοι είναι καθαροί, είναι να διαχωρίσουν τη θέση τους και να απομονώσουν εκείνους που θέλουν να τους κινητοποιήσουν με την ελπίδα ότι θα γλιτώσουν μερικοί βρομιάρηδες.

Και επειδή δεν είναι αφελείς, ας μη θεωρούν εμάς χαζούς.

Πηγή: efsyn.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags