Facebook Pixel ΒΟΜΒΑ!Παπαθανασάκης και στο μπάσκετ;
| 2015-04-27 16:18:00

ΒΟΜΒΑ!Παπαθανασάκης και στο μπάσκετ;

ΒΟΜΒΑ!Παπαθανασάκης και στο μπάσκετ;

Ο Ηρακλής πέτυχε νίκη-ανάσα το Σάββατο (25/04) επί του Φιλίππου Βέροιας με αποτέλεσμα αυτή τη σιγμή να βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού κρατώντας μάλιστα και την τύχη του στα χέρια του.

Ωστόσο, άπαντες στο στρατόπεδο του Γηραιού γνωρίζουν ότι μετά το πέρας της φετινής σεζόν, θα πρέπει να υπάρξει ένα πλάνο που θα οδηγήσει την ομάδα είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα στη μεγάλη κατηγορία. Και αυτό το πλάνο ήδη φαίνεται πως σχεδιάζεται.

Συγκεκριμένα, η εδώ και δύο χρόνια επιτυχημένη πορεία του Σάκη Αποστολίδη, του ανθρώπου που έχει αναλάβει τα ηνία του μπασκετικού Ηρακλή, είναι φανερό ότι χρειάζεται στήριξη και από πιο ισχυρούς παράγοντες. Και όταν αναφερόμαστε σε ισχυρό παράγοντα στον Ηρακλή, εννοείται ότι το όνομα που έρχεται στο προσκήνιο είναι αυτό του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Πρόκειται για τον μεγαλομέτoχο της ΠΑΕ Ηρακλής, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε στο Ιβανώφειο το περασμένο Σάββατο και πανηγύρισε δεόντως την επικράτηση των “κυανολεύκων”. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαθανασάκης συναντήθηκε με τον κ. Αποστολίδη με σκοπό την ενίσχυση του τμήματος μπάσκετ, ενώ ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ σε δηλώσεις του εμφανίστηκε πρόθυμος να βοηθήσει. Παράλληλα, ο γιος του Ελληνοκαναδού επιχειρηματία ασχολείται ιδιαίτερα με το μπάσκετ και δεν αποκλείεται να τον δούμε να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες στο μέλλον.

Οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ωστόσο αυτό που προέχει για τον Ηρακλή είναι η παραμονή στην Α2 καθώς σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα έχουν δυσκολέψει ιδιαίτερα.

Πηγή: ebasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags